Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi: Meri Aalto avoimena mielenterveyshaasteistaan: "Se on muuten hallinnassa, mutta…"

Stressaavat tilanteet ovat vaikeita mielenvalmentaja Meri Aallolle.

3.5.2023 klo 8:53

Farmi Suomi

Meri Aalto lähti Farmi Suomi -ohjelmaan kokemaan sitä elämää, jota hänen vanhempansa ja isovanhempansa ovat maaseudulla eläneet. Kuva: Nelonen


Farmi Suomi -realityssä julkkikset kisaavat 30 000 euron potista. Monenlaista työtä tehnyt Meri Aalto löysi kutsumuksensa puolisonsa Saara Aallon managerin hommista. Viime vuosina Meri on keskittynyt mielen opiskeluun, valmentamiseen ja yhteisen yrityksen kehittämiseen vaimonsa kanssa.


Meri ja Saara Aalto ovat olleet naimisissa v. 2020. Kuva lainattu Meri Aallon Instagram-tililtä:Saara Aalto on tuttu tv-kisoista ja hänet on nähty mm. Iso-Britanniassa The X Factor -ohjelmassa. Nyt pariskunnan suhde sai vaihtelua, kun se on kerrankin Meri, joka katosi kotoa kilpailemaan tosi-tv-voitosta.


Farmi Suomi

Meri Aalto joutui Farmi Suomi -ohjelmassa taistelemaan paikastaan mm. kaksintaisteluissa. Tässä lähdössä Henny Harjusolan kanssa laavulle ennen kaksintaistelua. Kuva: Nelonen


Stressaavat tilanteet voivat olla vaikeita Meri Aallolle. Aalto avautuu ohjelmassa mielenterveyshaasteistaan mm. Henny Harjusolalle. Harjusola kyselee mielenvalmentajan omista fiiliksistä ruutu.fi videolla:.

-Nyt just rauhallinen. Aina tuo haastohetki nostaa jännitykset. Mulla voi stressaavissa tai uusissa tilanteissa nousta paniikki- ja ahdistuneisuushäiriö pintaan. Se on mulla muuten hallinnassa, mutta ääripäätilanteet voivat nostaa sitä pintaan, Aalto kertoo.


Aalto puhui Saara-vaimonsa kanssa ennen Farmille lähtöä:

-Saaran kanssa puhuin, että kunhan nyt menee sinne kattoo. Jos siellä nyt muutaman päivän pärjää, niin se on hyvä. Ne ekat päivät oli hurjia, mutta sen jälkeen musta on tuntunut, että olen voittaja kaikessa, oli sellainen olo.Farmi Suomi

Meri Aalto saapui Farmille yhdessä Helena Lindgrenin, Essi Unkurin ja Antonio Floresin kanssa. Kuva: Nelonen


Meri Aalto pystyi suoriutumaan Farmilla uusissa haasteissa:

-Olen uskaltanut tehdä sellaisia valintoja, ja seistä päätösten takana, vaikka mua pelotti tosi paljon, miten siihen suhtaudutaan. Koska mä olen ollut elämässä kiltti tyttö ja muiden miellyttäjä. Mulla on palava halu palata farmille vielä, en mä ketään vielä hyvästellyt, Aalto toteaa ruutu.fi videolla.


Lue myös: Antonio Flores asetti tämän tiukan vaatimuksen Farmi-elämälle: “En missään nimessä halunnut…”


Lue myös: Ex-Playboy-malli Susanna Penttilä jätti luksuselämän - Paljastaa menneisyydestään: "Olen entinen…"


Farmi Suomi Nelosella la klo 20

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»