Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi -juhlatunnelmaa! Susanna Laine jakoi kuvia Farmi voitonjuhlista - Katso kuvat tästä!

Farmi Suomi -kausi päättyi Sami Jauhojärven voittoon ja iloisiin juhlatunnelmiin.

10.6.2024 klo 10:59

Farmi Suomi

Susanna Laine juontaa supersuositun Farmi Suomi -ohjelman. Hän on tehnyt töitä myös näyttelijänä esim. Salatut elämät -draamasarjassa. Kuva: Mojo Erämetsä, Nelonen


Näyttelijä, juontaja, radiopersoona Susanna Laine on oleellinen osa Farmi Suomi -ohjelmaa. Hän juontaa, pitää kaksintaistelut, kyselee farmilaisten tunnelmia ja toimii koko ohjelman kantavana voimana. Laine asuu myös itse maalla kuvausten ajan.


TV:ssä nähty Farmi Suomi -kausi on saatu tältä erää päätökseen ja Laine on jakanut kuvia voitonjuhlista Instagram-tilillään. Pääsemme vielä hetkeksi mukaan Farmi-tunnelmaan!


Julkaisussaan Laine kirjoittaa kiitokset Farmi-voittajalle ja porukalle:

-Onnea paljon Sami!!! Farmi voittaja @samijauhojarvi Kiitos kaikki farmilaiset, pehtoori, tuotannon väki, Häkkilä ja Häkä! Eläköön suomalainen maaseutu.


Kuvissa nähdään Farmi-porukkaa iloisissa tunnelmissa. On Sami Jauhojärven tuuletusta sekä Laine yhdessä voittajan kanssa. Jauhojärvi pääsi juhlissa myös Merja Kyllösen ja Veeti Kallion kantotuoliin. Mukana kuvissa on myös pehtoori sekä Farmin tekoon osallistunut tuotantotiimi, joka onkin melkoisen iso määrä ihmisiä.


Selaa kuvia painamalla nuolta, kuvat lainattu Susanna Laineen Instagram-tililtä:Lue myös: Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti…"


Lue myös: Farmi Suomi: Tätä ei nähty TV:ssä - Linnea Vihonen tilittää häviön jälkeen: "Mä olen koko ajan..."


Lue myös: Seiska: Sami Jauhojärvi paljastaa - Kun Miina Äkkijyrkkä katosi, tämä tapahtui kulisseissa


Farmi Suomi Nelonen ja ruutu.fi

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»