Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ex-tangokuningas Jaska Mäkynen yllättää TVOF: Senioreissa! Uskoo kohtalon osoittaneen uransa

Ex-tangokuningas Jaska Mäkynen on kokenut jo ison artistiuran, keikkailun ja levytykset.

22.5.2022 klo 10:00

Jaska Mäkynen

Jaska Mäkynen voitti Tangomarkkinat v. 1991. 69-vuotias Jaska on kotoisin Pohjanmaalta. Kuva: Nelonen


Suomessa ensimmäistä kertaa nähtävässä The Voice of Finland: Seniorissa laulajien äänissä kuuluu elämänkokemus. Ohjelmassa kilpailee 16 laulajaa ja ikähaitari on 60–84 vuotta.


TVOF: Seniorissa mukana on mm. vuoden 1991 Tangokuningas Jaska Mäkynen. Samana vuonna Kaija Pohjola voitti tangokuningattaruuden.


Mäkynen on pitkän linjan iskelmälaulaja. Viime aikoina Jaska on keikkaillut vain satunnaisesti, mutta kun puoliso ilmoitti salaa mukaan kisaan, syttyi Jaskassa jälleen iso halu mennä yleisön eteen laulamaan.


69-vuotias Mäkynen on kokenut elämässään paljon menetyksiä. Kohtalokasta, että Mäkynen itsekin oli varsin vakavassa liikenneonnettomuudessa vain viikkoa ennen kuin voitti Tangomarkkinoilla Tangokuninkaan tittelin. Kuin ihmeen kaupalla hän kuitenkin kuntoutui ennätysvauhtia.


Jaska Mäkynen

TVOF Senior -valmentajat: Michael Monroe, Tarja Turunen ja Ressu Redford. Kuva: Nelonen


Mäkynen uskoo kohtalon osoittaneen, että hänellä on elämässään tehtävä: ihmisten viihdyttäminen musiikin avulla. Miehen ainoa musiikkityyli ei ole tango, sillä isojen voimaballadien tulkitseminen kiinnostaa myös.


Mäkysen lisäksi mukana ovat Lasse Selin, Arja Löytynoja, Olle Granqvist, Anneli Linnaranta, Kirsi Ukkonen, Kalle Jussila, Toddy Berg, Caron B., Anita Karjalainen, Raimo Junnikkala, Jaska Mäkynen, Anne Salo, Erika Korjus, Kalle Lehtonen, Seija Kokkonen ja Leena Hästbacka.


Lue myös: Michael Monroe, 59, hyppää 60-84 -vuotiaiden ikäihmisten valmentajaksi: "He kuulevat sen suoraan..."


Voittajaa odottaa nämä palkinnot: studiopäivä levy-yhtiö Kaiku Entertaimentilla alan huippuosaajien kanssa, keikka Aito Iskelmä -risteilyllä syksyllä 2022, liput kesän Suomipop Festivaaleille sekä ilmainen Ruutu suoratoistopalvelu vuodeksi käyttöön.


Lisäksi Terveystalo tahtoo varmistaa, että voittaja on iskussa jatkossakin ja tarjoaa hänelle räätälöidysti hyvinvointipalveluita vuoden ajaksi.


The Voice of Finland: Senior pe klo 20 Ruudussa ja Nelosella.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»