Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Eronnut Olavi Uusivirta tv:ssä - Joutuuko vastaamaan Sanna Marin -kohun tiimoilta?

Olavi Uusivirta on ohjelmatietojen mukaan Possessa kauden ekassa jaksossa.

8.9.2022 klo 8:00

Olavi Uusivirta

Olavi Uusivirta on mm. laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Tässä Onnenonkija-leffassa. Kuva:Jussi Virkkumaa / Helsinki-filmi


Possen kymmenes kausi eli juhlakausi alkaa. Tiedossa on, että suosittu suihkuralli palaa. Ohjelmatietojan mukaan luvassa on myös kohupaljastus Lenni-Kalle Taipaleesta. Lauteille nousevat myös mm. Olavi Uusivirta, Tuomas Kyrö ja Kristiina Mäkelä.


Olavi Uusivirta sai kohujulkisuutta kesällä, kun Seiska uutisoi 19.8. Uusivirran läheisestä tanssista pääministeri Sanna Marinin kanssa. Nyt Uusivirralla on mahdollisuus tuoda oma näkökantansa kohuun sekä väleihinsä Sanna Mariniin.


Olavi Uusivirta jakoi Instagram-tilillään kuvan Flow-festareilta, jossa mukana myös mm. Sanna Marin, Alma ja Maria Veitola. Kuva: Tero AhonenOlavi Uusivirta ja Saara Kotkaniemi erosivat v. 2021. Pari meni naimisiin v. 2015 ja heillä on v. 2014 syntynyt tytär.


Pariskunta kertoi erostaan Instagramissa. Uusivirta kirjoitti Instagram-tilillään:

-Haikein mielin ilmoitamme, että yhteinen taipaleemme aviopuolisoina on päättymässä. Jatkamme matkaa ystävinä, kumppaneina ja rakkaan tyttäremme vanhempina. Emme kommentoi asiaa julkisuudessa tämän enempää.Lue myös: Muistatko? Sanna Marin sai porttikiellon tähän helsinkiläisbaariin - Tästä jupakassa oli kyse


Lue myös: "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittää: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."


Posse perjantaina klo 20 MTV3 ja MTV Katsomo

Katso tv-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»