Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Eroja ja avioeroja - Uusi BBC-laatusarja alkaa - Keskiössä lakinaiset: äiti ja tyttäret

Pääosassa "Minkä taakseen jättää" -sarjasta tuttu näyttelijä.

26.2.2019 klo 11:00

Eroja ja avioeroja

Saman perheen lakinaiset: Ruth (Deborah Findlay), Nina (Annabel Scholey), Hannah (Nicola Walker) ja Rose (Fiona Button). Kuva: Yle Kuvapalvelu


Uudessa brittisarjassa Eroja ja avioeroja (The Split) Defoen naisvaltaisessa perheessä on juristeja jo toisessa polvessa. Kolme aikuista tytärtä on työskennellyt äiti Ruthin perustamassa perheasioihin ja avioeroihin keskittyneessä lakifirmassa. Nyt heistä vanhin, Hannah, on lähtenyt kilpailijan leipiin toiseen lakitoimistoon. Tätä ei äiti katso hyvällä, mutta minkäs teet?


Kumpikin lakifirmoista on keskittynyt perheoikeuteen ja avioerojuttuihin. Kilpailuasetelma tulee vastaan joka käänteessä, ja perheenjäsenet löytävät usein toisensa istumassa eripuolilla neuvottelupöytää.


Eroja ja avioeroja

Nicola Walker hyppää lakinaisen rooliin uudessa brittisarjassa. Suomessa hän on tuttu mm. "Minkä taakseen jättää" -tv-sarjasta. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Defoen perheen matriarkka on tiukka täti ja siihen on syynsä. Hannah muistaa, kuinka isä häipyi yllättäen omille teilleen melkein 30 vuotta sitten, ja äidistä tuli rautarouva koko perheen puolesta. Ja nyt, isä palaa kaupunkiin ja pyrkii perheen elämään. Mitä se tarkoittaa Ruthille ja hänen tyttärilleen - ammatillisesti ja yksityisesti?


Sarja on menestynyt Briteissä ja siitä on tilattu toinen tuotantokausi.


Tuotanto: Sister Pictures, BBC, Britannia 2018.

Eroja ja avioeroja alkaa Yle TV1:llä ti 26.2. klo 19.

Katso lisää ohjelman lähetysaikoja Telsu.fistä


Lähde: Yle

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»