Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ernest Lawson sai vaimolta “lähtöpassit” - Iina Kuustonen ihastuttaa hahmollaan - Putous Allstars

Putous Allstars starttaa. Ernest Lawson on mukana ekassa kattauksessa.

18.9.2020 klo 10:00

Putous AllStars

Ernest Lawson on mukana suorassa Putous Allstars -lähetyksessä sketsihahmojensa kera. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Ernest Lawson on Putous-konkari, joka on nähty viihdeohjelmassa usealla eri kaudella. Miltä tuntuu hypätä takaisin Putous-viihdemyllyyn?


- Tuntuu erinomaiselta. Itse olen kyllä viihtynyt tämän pienen tauon aikana, mutta vaimo alkaa jo hieman väsyä siihen, että käytän kaiken “hahmoenergian” kotielämässä. Hän oli ihan että “mene vaan siihen mukaan, jos pyydetään” ja käytä se hassutteluenergia siellä, Lawson kertoilee vaimonsa antamista "lähtöpasseista".


Yksi Putouksen menestystekijöistä on sketsihahmot, jotka ihastuttavat suomalaisia lauantaista toiseen. Kuka on ollut mielestäsi paras Putous-sketsihahmo kautta aikain?


- Tuota kysytään tasaisin väliajoin, enkä ole koskaan vastannut kahta kertaa samoin, koska se riippuu vähän aikakaudesta, mikä naurattaa. Tällä kertaa lähtisin hakemaan hahmoa Allstars-kollegoilta. Iina Kuustosen Jani-Petteri on mielihahmoni nyt. Paljon on tehty lapsihahmoja, mutta hän on yksi uskottavimmista. Hän toi koko lapsen mielikuvitusmaailman lavalla näkyväksi, Lawson kiittelee.Putous AllStars

Ansa Kynttilä, tuo räväkkä ope, antoi karttakepin paukkua Putouksen 9. kaudella ja tuli sketsihahmokisassa toiseksi Kiti Kokkosen Tanhupallon voittaessa kisan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Lawsonin omat sketsihahmot ovat naurattaneet vauvasta vaariin. Esimerkiksi Ansa Kynttilä, P. O. Liitikko ja Afrobotti muistetaan omaperäisyyksistään ja hokemistaan. Kuka on ollut mieluisin omista hahmoistasi?

- No, se on vähän kuin valitsisi omista lapsistaan, kenestä tykkää eniten - eli hyvin helppo, Lawson vitsailee.


- Kyllä Ansa Kynttilä on kaikista tärkein. Olen tehnyt sitä paljon, tunnen sen kaikista parhaiten ja tiedän, mitä Ansa ajattelee. Edelleen lapset heittää “Appappap, opettaja puhuu!” ja teen edelleen keikkoja Ansana.Putous AllStars

P. O. Liitikko voitti sketsihahmokisan 11. tuotantokaudella. Kuva: MTV3


Millainen on oma huumorisi?

- Yritän tehdä asioita, jotka naurattaa itseäsi. Tykkään aika mustasta huumorista, joka on siinä rajoilla, että saako tälle nauraa. Haluaisin kehittyä tässä ja kirjoittaa itsekin sellaisia juttuja. Tykkään käydä katsomassa koomikkoja ja tv-ohjelmia, joissa ollaan aika rajalla. Itse asiassa Ansassakin oli tätä aika paljon mukana ja ihmiset ottivat sen hyvin vastaan!


Putous AllStars

Putous Allstars: Mikko Töyssy, Pilvi Hämäläinen, Jenni Kokander, Joonas Nordman, Mikko Penttilä, Mari Perankoski, Timo Lavikainen, Ernest Lawson, Minka Kuustonen, Christoffer Strandberg, Jussi Vatanen, Kiti Kokkonen, Riku Nieminen ja IIna Kuustonen. Kuva: MTV3


Ensimmäisessä suorassa lähetyksessä ovat Lawsonin lisäksi mukana näyttelijät Kiti Kokkonen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Riku Nieminen ja Mikko Penttilä. Juontajana Putouksen kaksinkertainen sketsihahmokisan voittaja, Putousta ohjannut ja käsikirjoittanut Joonas Nordman.


Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin 19.9. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»