Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ernest Lawson paljastaa kiusallisen piirteensä: "Mun lähipiiri alkaa vähän jo turhautua..."

Ernest Lawsonille on iso juttu juontaa lauantai-illan Huuma-viihdeohjelmaa.

2.11.2019 klo 10:00

Huuma

Ernest Lawson on ponkaissut suomalaisten sydämiin mm. Putous-viihdeohjelmasta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Ernest Lawson on mukana Huuma-viihdeohjelmassa, jossa yhtenä suurena elementtinä on yllätykset. Katsojia yllätetään, julkkiksia yllätetään ja ehkä jopa juontajia yllätetään. Miten on, onko Ernest Lawsonia helppo yllättää?

- Olen kyllä vaikea yllätettävä. Pointti on siinä, että jos vaikka synttärit lähestyy, niin olen tosi epäluuloinen, jos vaikka pari viikkoa aiemmin joku alkaa käyttäytyä mun ympärillä jotenkin epäilyttävästi. Sensorit nousee ja aktivoituu ja kertoo, että tässä on joku yllärijuttu, Lawson paljastaa.

- Mun lähipiiri alkaa vähän jo turhautua, kun ne ei ole saanut mua oikein kunnolla ikinä juksattua. Oli ne polttarit tai synttärit, niin olen jo arvannut, että yllätys tulee, Ernest Lawson kertoo läheisille kiusallisesta piirteestään.Suora ohjelma on kuumottava tilanne, josta toiset nauttivat ja toisille se on karmeaa. Lawson kuuluu selvästi ensimmäiseen ryhmään.

- Olen kyllä live-ohjelmissa omimmillani. Rakastan sitä, että mitä tahansa voi tapahtua ja pitää keksiä uudestaan asiat. Se tuo ihanaa adrenaliinia suoraan lähetykseen.


- Suoran ohjelman teko on jatkuvaa kommunikointia monen ihmisen kesken. Meillä on ohjaaja ja monikamera-ohjaaja, jotka pitävät koko ajan sitä korttitaloa pystyssä. Me toimimme heidän ohjeiden mukaisesti. Yhtäkkiä voi tulla vaikka korvanappiin, että hetkinen, ei mennäkään tässä välissä mainoskatkolla, vaan tehdään haastattelu, Lawson kuvailee suoran tv-show´n tunnelmia.


Huuma

Huuma-juontajat Ernest Lawson, Jenni Kokander ja Roope Salminen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Huuma tulee tv:stä lauantai-illan parhaaseen katseluaikaan, jolloin moni suomalainen on tv:n äärellä. Mikä merkitys lauantai-ilan prime timeen pääsemisessä on Ernest Lawsonille?

- Olen tosi innoissani monestakin syystä. Olen itseni puolesta iloinen, että pääsin mukaan juontamaan näin isoa ohjelmaa. Lauantai-illan koko perheen ohjelma on sellaisia sanoja, jonka itse yhdistää lapsuuden ohjelmiin, kuten BumtsiBum, Putous tai muut suuret ohjelmat. Nyt olen yhtäkkiä itse juontamassa tällaista Suomen parhaiden tyyppien kanssa.


Huuma MTV3:lla la klo 19.30

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat