Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Erikoisjakso: TVOF-muistolähetys Olli Lindholmille - Livenä mm. Anna Puu, Toni Wirtanen ja Redrama

The Voice of Finland -livelähetykset alkavat. Lavalle nousevat tähtivalmentajat, kisaajat sekä Juha Tapio ja Jannika B.

5.4.2019 klo 10:00

The Voice of Finland

Yksi on joukosta poissa, mutta TVOF jatkuu. Kuva: MTV3.


Nelonen kertoo, että ensimmäinen livelähetys perjantaina 5.4. omistetaan Olli Lindholmin muistolle. Anna Puu, Redrama, Toni Wirtanen ja ohjelman oma bändi Lenni-Kalle Taipaleen johdolla nousevat yhdessä estradille Vantaan viihdeorkesteri Ensemblen kanssa. Luvassa on Olli Lindholmin tutuksi tekemiä kappaleita kunnioittaen Lindholmin muistoa ja hänen elämäntyötään.


Vaikka yksi tuoli on poissa, Olli Lindholmin tiimin kilpailu jatkuu. Livelähetyksissä Lindholmin tilalla ei ole uutta tähtivalmentajaa, vaan valmentajina toimivat Anna Puu, Redrama ja Toni Wirtanen.


The Voice of Finland

Anna Puu valmentaa Wilma Avantoa ja Veera Ventoa, Redraman valmennettava on Markus Salo ja Toni Wirtanen ottaa huomaansa Linda Smirnovan. Kuva: MTV3


Ensimmäisessä livelähetyksessä lavalle nousevat Olli Lindholmin ja Redraman tiimit kilpailemaan semifinaalipaikoista. Vierailevina artisteina Juha Tapio ja Jannika B.


The Voice of Finland -livelähetykset alkavat MTV3:lla pe 5.4. kello 20. Ensimmäinen livelähetys on kestoltaan tavanomaista pidempi. TVOF huipentuu finaaliin pe 26.4.


Katso lisää TVOF-ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat