Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ensitreffit alttarilla tanskalaisversio räväyttää - Tässä ovat pariskunnat - Päättyvätkö sinkkuajat?

Ensitreffit alttarilla Tanska reality-tv-sarjassa toisilleen sanoo ”tahdon” neljä tanskalaista paria.

19.8.2020 klo 10:00

Ensitreffit alttarilla Tanska

Häähuumassa Mette ja Christian, kuva: AVAEnsitreffit alttarilla Tanska -ohjelmassa sinkut hyppäävät asiantuntijoiden heille valitsemiin suhteisiin. Tanskalaisversiossa mukana on neljä pariskuntaa ja meno on tanskalaisittain avointa, rentoa ja räväkkää. Katsojat pääsevät mukaan pariskuntien elämään, mikä tarjoaa viihdyttävää ja romanttista katsottavaa.


Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Metteen ja Christianiin sekä Pernilleen ja Allaniin. Toisessa jaksossa on vuorossa loput parit Birgitte ja Martin sekä Camilla ja Nicolas.


Ensitreffit alttarilla Tanska

Kypsemmissä kymmenissä alttarille astuvat Birgitte ja Martin, kuva: AVA


Noin 46 % tanskalaisliitoista päättyy eroon ja maassa on 1,6 miljoonaa sinkkua, joten menestyksekäs avioliitto ei ole itsestäänselvyys.


Ohjelmassa seurataan juuri avioituneiden parien uutta elämää häistä häämatkalle ja yhteiseen arkeen. Siviilisäätyään vaihtavat kokeilevat viiden viikon ajan, miten avioliitto entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa sujuu. Päättyvätkö sinkkuajat kertarysäyksellä? Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota.Ensitreffit alttarilla Tanska

Pernille ja Allan, kuva: AVA


Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa tosi-tv-sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta nyt jo 4. kautta. Sarjaa seurataan AVAlla kaksi jaksoa viikossa -tahdissa torstaisin ja perjantaisin klo 17.Ensitreffit alttarilla Tanska

Romanttisesti puistoposeerauksessa Camilla ja Nicolas, kuva: AVA


Ensitreffit alttarilla Tanska AVA to 20.8. klo 17 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat