Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ensitreffit Aleksi sai lähtöpassit Riialta - Yllättävä paljastus jälkikäteen "Mä voin sanoa, että.."

Aleksi Oulusta oli mukana Ensitreffit alttarilla -realityssä. Nyt kuvauksiin etsitään uusia tyyppejä.

29.2.2024 klo 8:00

Ensitreffit alttarilla Aleksi

Aleksi hääpäivänään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla -realityssä tutustuimme 10. kaudella Aleksiin, joka tapasi alttarilla Riian. Nuoripari vietti intiimejä hetkiä jo hääpäivänä ja parisuhde vaikutti toimivalta. Romantiikkaa ja läheisyyttä löytyi, mutta Riia ei halunnut jatkaa parisuhdetta Aleksin kanssa. Suhde päättyi Aleksin ja tv-katsojien yllätykseksi eroon.


Nyt uutta EA-kautta pukkaa. Oulussa opiskeleva ja muusikon hommia tekevä Aleksi antaa pari ideaa, miksi kannattaa hakea Ensitreffit alttarilla 11. kauteen mukaan.


Aleksille ei yllättäen näytä jääneen pahasti hampaankoloon, vaikka joutui Riian jättämäksi, eikä liitto kestänyt. Mies etsi ohjelmassa kuitenkin vakavaa suhdetta ja vaimoa.


Näin positiivisesti Aleksi avautuu MTV3 Suomi Instagramissa:

-Jos sua vähän kyllästyttää nykyaikainen deittailukulttuuri. Tuntuu, että kaikki on pintapuolista, swaippaillaan vaan eteenpäin, niin mä voin sanoa, että tämä kokemus on aivan jotain muuta.


-Se, mitä tässä vuoden aikana on itse saanut parisuhteeseen, tulevaan suhteeseen, itselle työkaluja. Mitä mä olen lähtenyt käsittelemään, se on aivan jotakin uskomatonta. Jos olet miettinyt hakemista, niin laita ehdottomasti hakemusta menemään, se on wörttii, Aleksi innostaa.


Videolla Aleksi mm. sovittelee hääpukuaan, lainattu MTV3 Suomi Instagram-tililtä:Lue myös: Nyt puhutaan seksistä! Ensitreffit alttarilla Aleksi avoimena: "Kyllä mulle seksi on..."


Lue myös: MTV: Ensitreffit Riia puhuu suunsa puhtaaksi - Ero Aleksista muhi jo 3 vkoa häistä: "Mulle ei..."


Lue myös: MTV: Eronnut Ensitreffit Waltteri saa naisilta tällaisia suoria yhteydenottoja "Wow, en tiennyt..."


Ensitreffit alttarilla MTV Katsomo.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»