Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

"En lähde etsimään rakkautta, mutta täytyy vähän katsoa tarjontaa" - Au pairit Havaijilla alkaa

Au pairit pakkaavat laukkunsa ja lähtevät sydämet avoinna maailmalle. Mikä tyttöjä odottaa?

28.5.2019 klo 7:00

Au pairit Havaijilla

Yle Kuvapalvelu


Au pairit -sarjan kuudes kausi vie nuoret au pairit eksoottiselle ja kuvankauniille Havaijin saarelle, joka on sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Uudet au pairit Amma, Talvikki, Annika ja Emma pakkaavat laukkunsa ja lähtevät sydämet avoinna uusiin seikkailuihin.


Kuinka nuoret naiset sopeutuvat maailman toiselle laidalle, Havaijin paratiisisaarelle? Miten tytöt tulevat toimeen keskenään? Entä miten paikalliset perheet ottavat vastaan pohjoiset tulokkaat?


Kuten au pairit, myös isäntäperheet ovat hyvin erilaisia: päädymme lapsensa kotikouluttavan perheen, eläväisen yksinhuoltajaäidin, tiukaksi kurinpitäjäksi paljastuvan isän sekä luomufarmia pyörittävän perheen vapaaehtoisia, sukulaisia ja jopa porsaita vilisevään kotiin.


Talvikki: "Olen positiivinen ja yritän nähdä kaikissa ihmisissä hyvää"

Au pairit Havaijilla

Yle Kuvapalvelu


Talvikki Eskola on 19-vuotias, Helsingissä vanhempiensa kanssa asuva viime kevään ylioppilas. Kiinasta vauvana adoptoitu Talvikki etsii vielä omaa paikkaansa ja toivoo syksyn Havaijilla tarjoavan ideoita siitä, mitä hän voisi tulevaisuudessa elämällään tehdä. Kotiin häntä jää äidin ja isän lisäksi kaipaamaan umpirakastunut poikaystävä Juho.

– Mulla on poikaystävä ja ollaan oltu yhdessä tosi vähän aikaa, ja nyt sitten lähden kolmeksi kuukaudeksi pois. Ero ei tunnu hirveän hyvältä ajatukselta, mutta en usko että sitä tapahtuukaan, Talvikki miettii.


Annika: "En lähde etsimään rakkautta, mutta täytyy vähän katsoa tarjontaa"

Au pairit Havaijilla

Yle Kuvapalvelu


Tamperelainen 21-vuotias Annika Kangasniemi on asunut omillaan jo 6 vuotta. Teatterialan opintonsa juuri päättänyt nuori nainen on sinkku, eikä häntä pidättele Suomessa mikään. Annikalla on paljon kokemusta lastenhoidosta, mutta hän ei ole koskaan matkustanut Suomen ulkopuolella, joten kaikki mikä häntä Havaijilla odottaa, tulee olemaan uutta - lentomatkustusta ja amerikkalaisia miehiä myöten.

– Olen sinkku, eli tänne ei jää kukaan odottamaan mua. Mä oon vapaa tekemään ihan mitä tahansa. En lähde etsimään rakkautta sieltä, mutta täytyy vähän katsoa tarjontaa, Annika suunnittelee pilke silmäkulmassa.

Annika on räiskyvä ja suorapuheinen persoona, joka ei epäröi lausua mielipiteitään ääneen, joten yhteenotoilta ei matkan aikana vältytä.


Amma: "Miun lastenhoidon kokemukset on aika huterat"

Au pairit Havaijilla

Yle Kuvapalvelu


23-vuotias joensuulainen Amma opiskelee Tampereen yliopistossa informaatiotutkimusta. Hän on elementissään kirjaston hyllyjen välissä, mutta gradun kirjoittamisen lähestyessä uhkaavasti Amma on päättänyt ottaa opinnoistaan hengähdystauon.

– Ei miusta oo muuhun kuin akateemiselle uralle, en mie osaa tehdä käsilläni mitään, Amma naurahtaa.


Olmiksi itseään luonnehtiva akateemikko on kaukana omalta mukavuusalueeltaan Havaijin aurinkorannoilla, mutta lähtee rohkeasti matkaan. Kuinka kultturelli ja sivistystä arvostava nuori nainen istuu itseään nuorempien aupairien joukkoon?


Emma: "Olen ehkä vähän hullu, mutta hyvällä tavalla"

Au pairit Havaijilla

Yle Kuvapalvelu


19-vuotias suomenruotsalainen Emma asuu vanhempiensa kanssa Vantaalla ja haaveilee juhlasuunnittelijan urasta. Hän on vasta kirjoittanut ylioppilaaksi, ja pääsee siksi lähtemään reissuun muita aupaireja myöhemmin.

– Jännittää mennä sinne jälkeenpäin, koska muut ovat olleet siellä jo ja muodostaneet ehkä pienen porukan, mutta oli pakko jäädä kirjoitusten takia, kolmannessa jaksossa mukaan tuleva Emma kertoo.


Sosiaalisen ja avoimen Emman solahtaminen muiden aupairien joukkoon ei sujukaan aivan odotusten mukaan, kuten ei juuri mikään muukaan hänen reissullaan.

– Pahin juttu mitä voisi tapahtua olisi se, etten tulis ollenkaan toimeen perheen tai muiden au pairien kanssa. Että kaikki menee pieleen, Emma pohtii.


Au pairit Havaijilla alkaa Yle TV2 ma 3.6. klo 21

Jäikö jakso katsomatta? Klikkaa tästä uusintojen lähetysajat Telsu.fistä

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat