Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Empaattinen Ellen Jokikunnas auttaa ja tukee Kadonneiden jäljillä -sarjassa - Syliin jopa pyörrytty

Ellen Jokikunnas on taas etsijöiden tukena Kadonneen jäljillä -sarjassa.

7.4.2019 klo 11:00

Kadonneen jäljillä

Kadonneiden etsintä on täynnä suuria tunteita, kyyneleitä ja pakahduttavan onnellisia kohtaamisia. Ellen Jokikunnas on etsijöiden tukena toista kautta Kadonneen jäljillä -sarjassa. Kuva: Nelonen Media


Uudella Kadonneen jäljillä -kaudella on mukana kahdeksan tarinaa, joissa tavalliset suomalaiset etsivät kauan kadoksissa olleita läheisiään. Ellen Jokikunnas elää vahvasti mukana etsijöiden kaipuussa ja tukee heitä yhdellä elämänsä tärkeimmistä matkoista. Tunnerekisteri on laaja ja ollaan suurien tunteiden äärellä: on iloa, pettymystä, surua, onnea. Kyyneleiltä ei voi välttyä. Eteen tulee myös tilanteita, joihin kukaan ei ole varautunut. Ja nämä tilanteet tallentuvat kameroilla meille katsojille.


Jokikunnas paitsi juontaa ohjelman, hän myös tarjoaa empatiaa ja auttaa sinnikkäästi etsinnöissä. Hän on etsijöiden kanssa tiiviisti ja matkustaa yhdessä heidän kanssaan eri maihin ja monenmoisiin paikkoihin. Tällä kaudella etsinnät vievät mm. Pohjoismaista Venäjän lastenkoteihin, Latvian maaseudulta Brittein saarille sekä Bulgarian ja Ranskan maisemista Italian kapeille kujille.


Kadonneen jäljillä

Uuden Kadonneen jäljillä -kauden starttijaksossa eletään dramaattisissa tunnelmissa, kun kadonnutta isäänsä etsivä Eerika pyörtyy Ellen Jokikunnaksen käsivarsille. Kuva: Nelonen Media


Starttijaksossa Eerika etsii salattua isäänsä Bulgariasta. Eerika pääsee isänsä jäljille, kun hän ja Jokikunnas lähtevät etsimään kadoksissa olevaa sukuhaaraa Bulgariaan. Bulgariassakaan johtolangat eivät ensin tunnu vievän mihinkään, vaikka mukana on avustaja. Etsinnän dramaattiset vaiheet saavat Eerikan pyörtymään Ellen Jokikunnaksen syliin.

Kadonneen jäljillä uudet jaksot alkavat Livillä ti 9.4. klo 20

Jäikö ohjelma katsomatta? Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat