Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Elastinen paljastaa: "Vain elämää muutti..." - Artisti varjelee yksityiselämää kameroilta

Elastinen on yksi Suomen suosituimmista artisteista, menestyvä liikemies ja isä.

11.10.2019 klo 10:30

Vain elämää

Elastinen, Kimmo Laiho, tuli julkisuuteen Fintelligens-kokoonpanossa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Vain elämää -ohjelmassa tällä kaudella on saatu seurata varsin vekkulia meininkiä ja artistit ovat näyttäneet olevan hyvinkin vapautuneita. Elastinen yhtyy tähän näkemykseen.

- Tämä on tarkkailuluokan kesäleiri ja vastuuaikuiset puuttuivat. Meillä oli aika hepulimeininki, se oli varsin virkistävää. Me oltiin suht samaa ikäluokkaa ja se vaikutti dynamiikkaan niin, että vielä vähempi tarvitsi varoa ja oltiin kavereiden kesken. Se loi tosi rennon ja hauskan ilmapiirin, Ela hehkuttaa.


- Nautinnollisinta Hirvensalmella oli vertaisryhmä. Musan tekeminen on yksinäistä puurtamista. Jokainen tekee omillaan. Yhtäkkiä kun voi jutella asioista, ja pohtia yhdessä, mitkä asiat mietityttää. Se on valtavan arvokasta aikaa. Tämä oli täysin terapiaryhmä, Elastinen avaa.
Artistit ovat leirillä 24/7 ja paljon hetkiä jää myös kameroiden linssin ulkopuolelle. Onko silloin aika jakaa ne syvimmät tunnot vai tuleeko kaikki esiin jo kameroiden käydessä?

- Kun kamerat sammuivat yön tunneilla, mentiin enemmän kotiasioihin, jotka eivät kuulu julkisuuteen, Elastinen kertoo.


Elastinen pitää yksityiselämän ja julkisuuden erossa toisistaan. Hän ei ole tuonut lapsiaan ja perhettään julkisuuteen ja se päätös on pitänyt. Omista vanhemmistaan ja ystävistään mies kertoo kuitenkin avoimesti kameroiden käydessä.


Vain elämää

Elastinen vertaa Vain elämää -leiriä tarkkailuluokan kesäleiriin. Kuva: Nelonen


Elastinen oli mukana Vain elämää -ohjelmassa viisi vuotta sitten, jolloin hän oli suurelle yleisölle tuntemattomampi räppääjä. Hänen tuotannostaan kuultiin mm. Vesa-Matti Loirin esittämänä "Anna sen soida" ja Paula Vesalan "Sori". Nämä suosikit levittivät Elastisen tuotantoa kansan syviin kerroksiin.


Mies paljastaa, että ohjelmalla oli hänen uralleen suuri vaikutus, se toimi astinlautana suureen suosioon. Isot areenat, menestynyt oma musiikki- ja ohjelmapalveluja tarjoava yhtiö Elastinen Live Arts Oy ja oma Elastinen feat. -musiikkiviihdeohjelma ovat vieneet miehen uraa aivan uudelle tasolle. Ohjelmassa Elastinen itse uskaltautui laulamaan ilman räppäämistä.

- Vain elämää muutti urani suuntaa ja vaikutti mun uraan ihan hirveästi ja olen siitä kiitollinen, Ela toteaa vakavana.


Vain elämää

Elastisen päivää vietetään Vain elämää -ohjelmassa pe 11.10. Kuva: Nelonen


Ela on tunnettu positiivisuudestaan julkisuudessa. Onko miehellä heittää positiivista elämänohjetta meille muille?

- Yhtä mottoa tai ohjetta ei ole. Seuraan monia mottoja. Olen perinyt mutsiltani ratkaisukeskeisyyden, katson elämää enemmän haasteena kuin esteenä. Arvostan niitä asioita, joita on, artisti toteaa rauhallisen keskittyneesti.Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat