Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ei enää salatalo - Uusi Big Brother -talo keskeiselle paikalle ihmisten lähelle - Haku käynnissä!

Uudessa BB-talossa eletään omassa ekosysteemissä perunaa viljellen ja saunoen.

9.4.2019 klo 14:40

Big Brother Suomi

Kuva: Nelonen Media


Kaikkien realityohjelmien äiti - ja isoveli - Big Brother alkaa ensi syksynä Jimillä. Mutta aiemmilla kausilla tarkasti salassa pidetty BB-talo ei ole enää piilossa. Se sijaitsee Helsingin Kalasatamaan parhaillaan nousevan REDI-kauppakeskuksen alueen tornitaloon. BB:n viikoittaiset suorat lähetykset ja asukkaan häädöt tapahtuvat puolestaan kauppakeskukseen pystytettävässä studiossa.


-Tietysti kauppakeskus palveluineen tuo meille myös uudenlaisia mahdollisuuksia vaihtelevan sisällön tuomiseen asukkaiden arkeen. Esimerkiksi kauppakeskuksen sulkemisajan jälkeen asukkailla voi olla mahdollisuus päästä ihan oikeaan kauppaan käyttämään viikkotehtävistä voittamiaan rahoja. Big Brother -talo ei ole enää piilossa, se on näkyvällä paikalla keskellä kaupunkia. Talon sijainti kaiken keskellä mahdollistaa myös sen, että katsojat kokevat olevansa lähempänä fanittamiensa asukkaiden elämää, ohjelman tuottavan Endemol Shine Finlandin toimitusjohtaja Unne Sormunen toteaa Jimin tiedotteessa.


BB-talon suunnittelee ympäristötaiteestaan tunnettu arkkitehti Marco Casagrande, joka aikoo ammentaa inspiraatiota taloa ympäröivästä urbaanista rakennustyömaasta. Lisäksi talon sisustuksessa hyödynnetään runsaasti kierrätysmateriaaleja ja ekologisia ratkaisuja.

-Rakennusmateriaalit ovat kierrätyksellä pyhitettyjä ja luovat BB-tilaan oman ekosysteeminsä, josta asukkaat pitävät huolta. Siellä viljellään perunaa, saunotaan ja odotetaan perhosten kuoriutumista, Casagrande maalaa.


Big Brother Suomen asukashaku on käynnissä. Lue lisää www.bigbrother.fi

Lähde: Nelonen

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat