Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Dennis Nylund kieltäytyi unelmapestistä Las Vegasissa - Nyt Folke Rundqvist discoilee Putouksessa!

Putous ja sketsihahmokisa on suomalaisten suosikki lauantai-iltaisin.

20.3.2021 klo 21:00

Putous

Dennis Nylund on yksi putouslaisista keväällä 2021. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiYksi uusista kevään 2021 putouslaisista on Dennis Nylund. Mies teki teatteridebyyttinsä Svenska Teaternin lavalla tanssijana vuonna 2005, minkä jälkeen Oulusta kotoisin oleva näyttelijä on tehnyt hommia mm. suositussa M/S Romantic tv-sarjassa.


Dennis Nylund viettää arkea perheen kanssa ja tykkää ottaa iisisti. Miksi haluat vaihtaa rauhalliset la-illat Putoukseen?

-Elämässä pitää olla balanssia, sellaista jing-jang -henkeä. Silloin kun ollaan rauhassa, ollaan rauhassa. Silloin kun tykitetään, niin tykitetään.

Putous

Folke Rundqvist taitaa muuvsit, kuva: MTV3


Dennis Nylund on todellakin pistänyt tanssien ja tykitellen. Hänen sketsihahmonsa on tanssinopettaja Folke Rundqvist. Folke puhuu ruotsia ja suomea sekaisin, tosin suomennokset eivät aina menee ihan nappiin. Esimerkiksi Folke Rundqvist kuvailee olevansa "absolutisti positiivisin discotanssin sanansaattaja". Folkelle on tärkeää, että "kaikki tehdään yhdynässä".


- Nu känns det eli nyt musta tuntuu. Se on CHECK! Hejsan från Sverigestä! mies hoki lavalla.

Putous

Putous 2021: Antti Tuomas Heikkinen, Mikko Töyssy, Pilvi Hämäläinen, Heikki Ranta, Christoffer Strandberg, Maaria Nuoranne, Dennis Nylund ja Aija Pahkala. Kuva: MTV3


Nylundin hahmon tanssiliikkeet ovat sulavat, eikä ihme, sillä oikeassa elämässä mies on voittanut breakdancen maailmanmestaruuden v. 2009.


Denniksen historiassa on iso kieltäytyminen, sillä hän on kieltäytynyt työstä Las Vegasissa.

- Kun tanssijan ura lähti nousuun, niin agentti Las Vegasista otti yhteyttä ja kysyi, kiinnostaisiko lähteä sinne tekemään isoja esityksiä. Siinä vaiheessa kesti ehkä 0,2 sekuntia, kun päätin, että ei, jään Suomeen ja haluan teatterikorkeakouluun.


Lue lisää: Tiesitkö tämän Putous-näyttelijöistä? Ex-paperimies, niuho siivooja, avantouimari, breakdancen MM…


Putous MTV3 la klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat