Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Brad Pitt avaa yksityiselämänsä salat uudessa tv-sarjassa - Antaa hyvän kiertää yllätysremontissa

Supertähtien yllätysremontit -uutuusrealityssä Hollywood-tähdet ovat hyvällä asialla.

6.5.2020 klo 7:00

Supertähtien yllätysremontit

Apuna prosessissa toimivat juontajat, Kiinteistöveljekset-sarjasta tutut Drew ja Jonathan Scott. Kuva: TV5


Lämminhenkisessä sarjassa Hollywoodin ykkösjulkkikset osoittavat kiitollisuutensa heidän elämäänsä voimakkaasti vaikuttaneille ihmisille. Näiden tavallisten ihmisten kodit laitetaan täysin odottamattomasti tai pyytämättä kuntoon yllätysremonteilla. Kyyneleiltä ei vältytä, kun tähdet haluavat antaa omastaan takaisin heille tärkeille ihmisille.


Yksi hyväntekijöistä on megatähti Brad Pitt. Pitt on tehnyt näyttävän uran elokuva-maailmassa. Hän nousi parrasvaloihin elokuvan Thelma ja Louise (v. 1991) renttuna liftaripoikana. Hollywood-tähti on nähty megaelokuvissa, kuten Seitsemän, Fight Club, Ocean’s Eleven – korkeat panokset, Troija, Mr. & Mrs. Smith sekä Kunniattomat paskiaiset.


Muita hyväntekijöitä ovat mm. Melissa McCarthy, Viola Davis sekä Michael Bublé.Ohjelmaa luotsavat kaksoisveljekset Drew ja Jonathan Scott. Sarjan kussakin jaksossa maailmantähdet alkavat suunnitella Drewn ja Jonathanin avustuksella projektejaan ja raottavat samalla ikkunaa omaan yksityiselämäänsä. Kun pohjatyöt on tehty, remonttiveljekset matkustavat tiukalla aikataululla ympäri Yhdysvaltoja toteuttamassa muutostöitä.


Näemme mm. kun erillinen autotalli muuntautuu näyttäväksi vierasmajaksi, näivettynyt takapiha kutsuvaksi keitaaksi sekä 70-luvun tyylinen kulahtanut talo moderniksi asunnoksi.


Supertähtien yllätysremontit TV5 eka jakso ke 6.5. klo 19.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat