Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Big Brother: Sara Forsberg ja Aleksi Valavuori ulos - Nina Mikkonen saa hepulin makuupussissa

Big Brother Suomi on startannut ripeästi ja viihdyttävästi.

4.5.2021 klo 10:30

Big Brother Suomi

Sara Forsberg tuli tunnetuksi ns. kielinaisena YouTubessa. Kuva: NelonenBig Brother Suomen vippikausi starttasi sunnuntaina ja julkkisten mukanaolo tuo konseptiin aivan uutta potkua. BB-talossa asuvat mediapersoona Sara Forsberg, kirjailija ja yhteiskunta-aktiivi Rosa Meriläinen, mäkikotka Toni Nieminen, malli ja somevaikuttaja Kelly Kalonjin ja tubetähti Roni Bäck.


Mukana värikkäässä kattauksessa ovat myös yrittäjä Nina Mikkonen, ex-painijatähti Petra Olli, urheiluviihteen monitoimimies Aleksi Valavuori, toimittaja Sanna Ukkola, juontaja Janne Porkka, tubettaja Pinja "Pikku Pinsku" Sanaksenaho, näyttelijä Markku Pulli, Aikakoneesta tuttu laulaja Saija "Sani" Aartela sekä ravintoloitsija Seppo "Sedu" Koskinen.Big Brother Suomi

Nina Mikkonen nakkia maistamassa. Kuva: Nelonen


Reality lähti käyntiin heti reippaasti, kun asukkaiden tuli valita joukostaan kaksi ihmistä, jotka joutuivat nukkumaan ulkona. Vapaaehtoiseksi ilmoittautui Roni Bäck ja Nina Mikkonen, jotka yöpyivät taivasalla Big Brother -talon pihamaalla.


Yöpyminen meni vähän niin ja näin, ainakin Mikkonen sai hysteerisiä nauruhepuleita ja heitti vitsiä yöllisistä vessakäynneistään. Ennestään toisilleen tuntemattomat Nina ja Roni heittivät läppää makuupusseissa ulkosalla toisiinsa tutustuen.


Big Brother Suomi

Sani ja Roni Bäck kruunuissaan. Kuva: Nelonen


Parivaljakko sai myös yllättävän tehtävän. Big Brother ilmoitti parivaljakolle päiväkirjahuoneessa, että heidän tulee valita uusi kaksikko, joka joutuu vastaavasti ulkoruokintaan tulevaksi yöksi. Heilllä oli minuutti aikaa tehdä päätös.


-Sara (Forsberg) ja (Aleksi) Valavuori lähtee ulos, Roni ilmoitti tomerasti. Mikkoselle valinta oli ok.


Mediapersoona Sara Forsberg ja urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori eivät tuntuneet panevan pahakseen ulkoilmamajoitusta, vaan hyväksyvät kohtalonsa auliisti.

-Täh? Cool, Sara tokaisi.


Big Brother Suomi

Aleksi Valavuori on räiskyvä persoona, jolla on mielipiteitä. Kuva: Nelonen


Tulevana yönä Roni ja Nina pääsevät kokemaan ensi kertaa BB-talon sänkyvalikoiman, joka ei Isoveljen tuntien ollut aivan tavanomaisimmasta päästä. Valittavissa oli muun muassa pinnasänky ja sairaalavuode.


-Eli ihan röyhkeesti voidaan valita mitkä sängyt otetaan?, Nina kummastelee.


-Joo, aivan röyhkeesti! Toinen ottaa sen pinnasängyn ja toinen sen kaikista lyhimmän, ex-Salkkarit Markku Pulli vitsailee.


Lue myös: Yksinhuoltaja Nina Mikkonen paljastaa rehellisesti - Lähti BB-taloon "rahan takia"


Big Brother Suomi

Julkkis BB-osallistujat. Kuva: Nelonen


Nyt alkanut BB-kausi kestää 19 päivää. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20.5. klo 20, jolloin koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.


Big Brother Suomi suorat koostelähetykset päivän tapahtumista ma, ke ja pe Nelosella ja Ruudussa.


Suorat häätölähetykset ti, to, la & su Nelosella ja Ruudussa.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: bigbrother.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat