Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

BB-Ville, 38: "Olen Taivaan Iskän lapsi" - Missiona ilosanoman julistaminen tv:n välityksellä

BB-talo on täyttynyt mitä erilaisimmista persoonista, Ville on heistä yksi.

2.9.2019 klo 9:05

Big Brother

Kristinusko ja evankeliointi ovat Villelle elämän tärkeimpiä asioita ja Ville motto onkin: Taivaan Iskän lapsi. Kuva: Nelonen


Big Brother Suomi alkoi sunnuntaina kiihkeissä merkeissä, kun BB-taloon saapui todella mielenkiintoinen ja yllättävä kattaus uusia asukkaita.


Yksi varmasti puhutuimmista tapauksista on 38-vuotias hämeenlinnalainen Ville. Kahden lapsen isälle Villelle syy BB-taloon lähtemiseen oli ilosanoman julistaminen tv:n välityksellä. Konservatiiviset arvot omaava mies ajelee mielellään autolla, sillä ajon aikana on hyvää aikaa kuunnella Raamattua ja keskustella Jumalan kanssa.Ville kertoo Big Brother Suomen www-sivuilla vuosien aikana tavanneensa ihmisiä, jotka vihaavat kristittyjä ja kristinuskoa:

-Ei se mua mitenkään yllätä eikä hetkauta. Mut on keitetty sellaisissa paineissa, että oli siellä (BB-talossa) mikä tahansa (tilanne), se mun rauhani kyllä näkyy.


BB-talon suljetuissa tiloissa Villelle avautuu varmasti erinomainen mahdollisuus intohimonsa toteuttamiseen. Tosin aina on tietysti talosta tippuminen vaarana.


Big Brother

BB-talon värikäs porukka. Kuva: Nelonen


BB-asukkaista löytyy Villen lisäksi värikkäitä persoonia, kuten sukupuolirooleja aktiivisesti rikkova Kevin, panseksuaali Tarina sekä Mensan älykkyystestissa parhaan mahdollisen tuloksen saanut Eeva-Leena.

Big Brother Suomi Jimillä ma-la klo 21.30. Sunnuntaisin suorat lähetykset Nelosella klo 21.

Jäikö Big Brother Suomi näkemättä? Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Big Brother
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat