Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Arttu Wiskari avoimena - Kokenut takaiskuja ihmissuhteissa tästä syystä: "On lähteneet pois…"

The Voice of Finland -ohjelmassa uutena valmentajana punaisella tuolilla on Arttu Wiskari.

8.2.2024 klo 9:00

The Voice of Finland

Arttu Wiskari on monipuolinen mies, hän on mm. muusikko, laulaja, lauluntekijä, levy-yhtiöpomo ja ravintoloitsija. Kuva: Suomi24 Viihde


The Voice of Finlandin 13. kausi on startannut. Mukana on roppakaupalla uusia laulajia ja valmennustiimiin kuuluvat Arttu Wiskari, SANNI, Maija Vilkkumaa ja Elastinen.


Suomi24 Viihde haastatteli TVOF-valmentajan pestiin hyppäävää Arttu Wiskaria.


Arttu Wiskari on monipuolinen mies, hän on mm. muusikko, laulaja, lauluntekijä, levy-yhtiöpomo ja ravintoloitsija. Et ole pelännyt elämässäsi ottaa haasteita vastaan?

-En, en mä pelkää, ei mua ne haasteet pelota ollenkaan. Ihan muut asiat pelottaa elämässä kuin työnteko. Omaan suorittamiseen mulla on oma itsevarmuus.


The Voice of Finland

TVOFvalmentajat vm 2024: SANNI, Arttu Wiskari, Maija Vilkkumaa ja Elastinen. Kuva: Suomi24 Viihde


Mikä sitten pelottaa, jos ei työhön liittyvät asiat?

-Pelottaa ihmisiin luottaminen. Olen tosi paljon kohdannut viime aikoina sellaisia asioita, että miten voi luottaa enää ihmisiin? Mun ympärillä on ihmisiä, jotka on lähteneet pois rahan takia tai jonkun muun takia, jotka ei ole mulle merkityksellisiä asioita millään tavalla. Silloin mulla menee luottamus.

-Ei nekään jokapäiväisesti pelota, mutta kyllä se ärsyttää. Miten ihmiset tekee valintoja elämässään, se mietityttää. Mä voisin luopua kaikesta tästä, että saisin pitää vaikka terveyteni. Se on tärkeämpää kuin mitään.


Wiskari on paiskinut monipuolisesti hommia, hän on ollut mm. rautakaupassa töissä. Mies kertoo ehkä hieman erikoisesta tavastaan tuolloin.

-En mä niistä tuotteista niin tykännyt, tykkäsin siitä, että olen paras myyjä. Tykkäsin asiakkaista. Joskus tuli vaikka joku uusi tuote myyntiin ja tuntui aivan typerältä myydä sitä. Miksi myisin lasermittarin, kun on mittanauha? Mutta oli siinä siistiä haastetta.


The Voice of Finland

Arttu Wiskari miettii TVOF:ssa kääntyäkö vai ei, Maija Vilkkumaa fiilistelee laulajaa taustalla. Kuva: Nelonen


Moni artisti tekee elämänkerran jo silloin, kun ura on täyttä häkää päällä. Wiskarilla on jo pitkä ura takana, onko suunnitelmissa jo oma elämänkerta?

-Multa on miljoona kertaa kysytty ja olen kaikille sanonut, etten tiedä. Miksi mä kirjoittaisin “tässä kymmenen ensimmäistä vuottani”. Mitä järkeä siinä olisi?


Lue myös: Yllätys! Arttu Wiskari ja harvoin julkisuudessa nähty Pauliina-vaimo tv:ssä - Katso kuva!


Lue myös: TVOF: Arttu Wiskari asetti nämä vaatimukset ennen ohjelmaa: "Rikon sääntöjä ja oon ihan pihalla…"


Lue myös: The Voice of Finland -shokkiyllätys: Anna Puu pois suosikkiohjelmasta: "Tulee iso ikävä sitä..."


The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»