Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

TVOF: Arttu Wiskari asetti nämä vaatimukset ennen ohjelmaa: "Rikon sääntöjä ja oon ihan pihalla…"

The Voice of Finland -ohjelmassa uutena valmentajana punaiselle tuolille istahti Arttu Wiskari.

20.1.2024 klo 10:00

The Voice of Finland

Arttu Wiskari on monipuolinen mies, hän on mm. muusikko, laulaja, lauluntekijä, levy-yhtiöpomo ja ravintoloitsija. Kuva: KKM


The Voice of Finlandin 13. kausi starttaa. Mukana on roppakaupalla uusia laulajia, kaksi kokenutta valmentajaa ja kaksi vähemmän kokenutta valmentajaa. Valmennustiimiin kuuluvat ja punaisiin tuoleihin istahtavat Arttu Wiskari, SANNI, Maija Vilkkumaa ja Elastinen.


Suomi24 Viihde haastatteli TVOF-valmentajana aloittavaa Arttu Wiskaria. Vastasitko heti kyllä, kun sinua pyydettiin mukaan ohjelmaan?

-En ihan heti vastannut joo. Siihen vaikutti pari asiaa. Sain luvan olla oma itseni ja tutustumatta formaattiin sen kummemmin. Mä en ole ikinä katsonut tätä ohjelmaa ja se näkyy monessakin kohtaa. Teen virheitä, rikon sääntöjä ja oon ihan pihalla. Teen sitä tosi omalla tavalla.


Wiskari nostaa valmentajakollega-Elastisen tärkeään rooliin päätöksen teossa:

-Elastinen oli yksi iso syy, miksi lähdin mukaan. Me ollaan tavattu paljon festareilla ja siinä on heti ollut sellainen tietynlainen kunnioitus, mutta samalla kilpailuasetelma. Ollaan molemmat laitettu pystyyn oma indieyhtiö, joka on sitten menestynyt aika hyvin.


Punaiseen asuun pukeutunut Wiskari täydentää:

-Ollaan kuljettu sama polku ja ollaan molemmat myös artisteja. Me molemmat tiedetään, miten pirun vaikee se tie on ollut. Elalla oli räppi, ei voi puhua edes marginaalista, vaan se oli ihan uusi juttu, sitä katottiin aivan kieroon. Mua ei otettu mihinkään, mua ei otettu tosissaan, kukaan ei halunnut mua.


-Ela laittoi levy-yhtiön ja mä laitoin levy-yhtiön tietämättä toisistamme sen kummemmin. Molemmat on tahkonnut väkisin sen oman jutun isoksi. Ei me olla itse asiassa edes keskusteltu näistä asioista, mutta tiedän, että se vallitsee taustalla, Wiskari kertoo.


The Voice of Finland

TVOFvalmentajat vm 2024: SANNI, Arttu Wiskari, Maija Vilkkumaa ja Elastinen. Kuva: KKM


Miksi olet niin suosittu artistina tai se teidän koko yhteisö, Arttu Wiskari?

-En tiedä, enkä voi miettiä, että olen tosi suosittu, vaikea ajatella sitä noin. Ehkä nyt vasta voin sanoa, ettei jännitä, tuleeko porukkaa keikalle. Aika monta vuotta koin paineen tunnetta, että onko tämä matsku suosittua vai ei. En koe sitä enää. Olen henkisesti saanut yliotteen, että se on ihan turhaa. Olen tosi paljon panostanut henkiseen hyvinvointiin ja omaan mielenterveyteen viime vuosina.


Wiskari on omien periaatteiden mies ja tekee asiat omalla tyylillään. Yllättäen hän kertoo, ettei itse katso TVOF:ää.

-Vaikka mä teen viihdeohjelmaa, niin en ikinä katsoisi tätä ohjelmaa. Se on tosi outoa. Tykkään tehdä viihdettä, mutta tosi omin ehdoin.The Voice of Finland

The Voice of Finland 13. kauden juontavat Heikki Paasonen ja Jaana Pelkonen. Kuva: Nelonen


The Voice of Finlandissa on nähty valmentajina monenlaisia persoonia, kuten Michael Monroe, Anna Puu, Lauri Tähkä ja Paula Koivuniemi. Millainen valmentaja sinä olet?

-Tuotanto kyllä tietää, kun ne ottaa mut sinne, että mitä ne saa. Ne saa sellaisen kapinoivan tyypin, joka vetää puujalkavitsejä, höröttää väärissä kohdissa, keskeyttää kuvaukset ja sit menee puoli tuntia pitempään kuin normaalisti menisi. Mutta ne saa myös korvaamattoman määrän viihdettä ja taiteilijan, joka on valmis yrittää mitä tahansa.


Lue myös: Yllätys! Arttu Wiskari ja harvoin julkisuudessa nähty Pauliina-vaimo tv:ssä - Katso kuva!


Lue myös: The Voice of Finland -yllätys: Sipe Santapukki jättäytyy pois ohjelmasta: "Haikeudella ja..."


Lue myös: The Voice of Finland -shokkiyllätys: Anna Puu pois suosikkiohjelmasta: "Tulee iso ikävä sitä..."


The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»