Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Antti Railio on kärsinyt ylipainosta pienestä pojasta lähtien - Ahdistui paidattomasta vartalostaan

Antti Railio on Suurin pudottaja Suomi -finaalissa yhdessä Veera Korhosen ja Aarni Mikkolan kanssa.

26.11.2020 klo 7:00

Suurin pudottaja Suomi

Antti Railio on mahtava ääninen laulaja, joka ponnahti suomalaisten tajuntaan Idolsista. Kuva: NelonenKun laulaja Antti Railio aloitti Suurin pudottaja Suomi -kisassa, hän kuuli lääkäreiltä tiukkaa tekstiä. Hänen painoindeksinsä oli 54,7, mikä tarkoitti sairaalloisen lihavaa. 186,7-senttinen mies painoi 194,4 kiloa ohjelman kuvausten alkaessa.


-Olen entinen urheilija, ja sitten alkoi pala palalta tippua siitä rakennelmasta. Alkoi valvominen, sitten tuli pikkuhiljaa yösyöminen. Nyt, kun tehtiin kuntotestejä, olin ihan kuoleman kielissä. Ajattelin, miten kunto on mennyt tällaiseksi näin pienessä ajassa, se on järkyttävää, Railio tilittää Ruutu-videolla.


Lue lisää: Lähes 200-kiloinen Antti Railio paljastaa syyn rajuun lihomiseen: "Mun syömiseen vaikuttaa tosi..."


Suurin pudottaja Suomi

Railio tykittää menemään Aki Mannisen valmennuksessa. Kuva: Nelonen


Antti Railio sai ohjelmassa ammattilaisilta apua ja lääkäri kannusti aloittamaan elämänmuutoksen rauhallisesti ja liikkumaan rasvanpolttosykkeellä.


Nyt Railio on selvinnyt Suurin pudottaja Suomi -finaaliin asti. Viiden viikon aikana tulosta on syntynyt huimasti: Railiolta on lähtenyt miltei 14 kiloa massasta pois.Suurin pudottaja Suomi

Antti Railio punnistuksessa iloisen oloisena hauista näyttäen. Punnitustilanteet ovat kuitenkin olleet Antille todella vaikeita. Kuva: Nelonen


Kaikki ei ole kuitenkaan tullut helpolla. Ohjelman kuvaukset ovat olleet Railiolle kova paikka ja erityisesti punnitustilanteet ovat olleet ahdistavia.


-Minun oli äärimmäisen vaikea ylipäätään tulla tänne. Paidan pois ottaminen on ollut psyykkisesti haastavaa. Olen laittanut kaiken peliin. Haluaisin viedä tämän loppuun asti ja näyttää, että minusta on tähän ja siihen unelmaan, jota olen metsästänyt vuosikausia, lähestulkoon koko elämäni, Railio kertoo ohjelmassa.Suurin pudottaja Suomi

Hyväntuuliset Suurin pudottaja Suomi -finalistit: Antti Railio, Veera Korhonen ja Aarni Mikkola. Kuva: Nelonen


Ylipaino ei ole Railiolle vain viime vuosien tulosta, vaan mies kertoo kärsineensä ylipainosta lähestulkoon aina.

-Olen kärsinyt painostani ihan pienestä pojasta lähtien henkisesti ja fyysisesti. Se on käynyt käsi kädessä oman henkisen hyvinvointini kanssa, mies tilittää.


Antti Railio on Suurin pudottaja Suomi -finaalissa yhdessä Veera Korhosen ja Aarni Mikkolan kanssa. Tsemppiä jokaiselle finaaliin!


Suurin pudottaja Suomi Nelosella to klo 20

Katso kaikki ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi ja Nelonen

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat