Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Antti Holma takaisin tv:seen! - Kansainvälinen menestysformaatti tulee Suomeen

Mestaritekijä-sarjassa etsitään Suomen osaavinta ja monipuolisinta kädentaitajaa. Juontaja Holma ei kädentaidoilla kehuskele, mutta villasukat onnistuu.

7.11.2019 klo 7:00

Mestaritekijä

Antti Holma on nähty tv:ssä mm Putouksessa ja Antti Holma ja maastamuuttajat -sarjoissa. Kuva: TV5


Näyttelijä, käsikirjoittaja, runoilija, bloggaaja ja juontaja Antti Holma nähdään ensi keväänä uudessa tosi-tv-kisassa, jossa etsitään Suomen osaavinta ja monipuolisinta kädentaitajaa.


Tosi-tv-kisassa kädentaitajat kisaavat omilla osaamisalueillaan ja vieraammillakin: metallimies pääsee tutustumaan lankatöihin ja huovuttajakin joutuu sorvin ääreen. Joka jaksossa yksi kilpailija lähtee kotiin ja finaalissa kruunataan Mestaritekijä.Antti Holmasta kerrotaan kanavan tiedotteessa, että hän on tehnyt kaikenlaista, kädentaidot eivät ehkä kuitenkaan ole vahvimpana lajina. Tästä syystä hän opetteli neulomaan villasukat kolmenkymmenen iässä, jotta voisi joskus nähdä kättensä töiden jäljen.


Sukkahanke oli luontevampi valinta kuin esimerkiksi veisto, jonka parista Antti kuljetettiin lapsena terveyskeskukseen tikattavaksi. Villasukkien lisäksi Antti on ylpeä ikeankasaamistaidoistaan.


Mestaritekijä

Kädentaidoista kilpaillaan mm. neuloen. Kuvituskuva Pixabay.


Mestaritekijä (Making It) on televisioyhtiö NBC:n viime vuonna lanseeraama tosi-tv-kilpailu, josta juontajat Amy Poehler ja Nick Offerman saivat Emmy-ehdokkuudet.


Mestaritekijä TV5:lla ja Dplayssa keväällä 2020.Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat