Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Anna Puu paljastaa: “Mulla on huono tapa siinä, että…” - Ei usko TVOF-voittajan löytyvän tiimistään

The Voice of Finland -kisa käy kuumana. Artisti, muusikko ja esiintyjä Anna Puu istuu valmentajan tuolissa neljättä kertaa.

7.2.2020 klo 10:00

The Voice of Finland

Anna Puu TVOF-lehdistötilaisuudessa Clarion-hotellin Sky Roomissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiThe Voice of Finland -kaudella nähdään sanallista verbalistiikkaa ja sanan säilää heiluttavat erityisesti Juha Tapio, Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Mitä mieltä tästä on Anna Puu?

- Kyllä mä jossain vaiheessa ajattelin, että vitsi niillä tulee olemaan editissä vaikeeta, kun ne yrittää saada kolmen vartin puheita kahteen sekuntiin. Mutta meillä on runoilijoita keskuudessamme. Välillämme oli rakkaudellista kilpailuhenkisyyttä, Anna Puu naurahtaa.


Puu ei aio jäädä pekkaa pahemmaksi.

- Tuollaisten verbaalien monstereiden kanssa pitää ottaa kaikki aseet käyttöön, Puu lupaa.


The Voice of Finland

Rakkaat kilpakumppanit ja valmentajat: Redrama, Anna Puu, Juha Tapio, Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


TVOF:ssa valmentajat keräävät omat tiiminsä Ääni ratkaisee -vaiheessa. Pystytkö paljastamaan, minkälaisen tiimin sait kasaan?

- No, parhaan tietenkin. Mulla on aika nuori joukkue, tänä vuonna mun tiimissä on enemmän artistin alkuja, mikä on mahtavaa. Mun ei tartte miettiä, että minkälainenhan tyyppi toi on, sillä se paistaa sieltä niin vahvasti läpi.


Ensimmäisten jaksojen perusteella TVOF-taso on todella kova ja kotikatsomoissa on varmasti ihmetelty, kun kaikki hyvät laulajat eivät pääse jatkamaan kisassa.

- Kyllä kisan taso on kova, sillä mitä enemmän on hakijoita alun perin, niin jyvät akanoista karsiutuu. Eli jos akanoita on paljon, niin jyviäkin on.


The Voice of Finland

Anna Puu on valmiina painamaan nappia TVOF:n ääni ratkaisee -vaiheessa. Kuva: Nelonen


Anna Puu toimii valmentajana jo neljättä kautta. Riittääkö valmennushommissa vielä intoa?

- Mulla on huono tapa siinä, että tykkään paljon neuvoa ihmisiä silloinkin, kun niitä neuvoja ei kaivata. Tässä mä pääsen ihan luvan kanssa neuvomaan!, Puu heläyttää.

- Se ei ole pätemistä, vaan otan ihmisen huomioon ja hänen persoonansa ja yritän miettiä, mitä asioita sieltä kaivetaan esiin. Sillä sitähän artistius on, että sulla on olemassa tiettyjä piirteitä, joita vaan tuodaan enemmän esille.


Entä mitä artisti-Puu veikkaa, löytyykö voittaja tänä vuonna hänen tiimistä?

- Sehän riippuu aina Suomen kansasta, joten tuskin. Paras löytyy, mutta voittaja ei! Puu heläyttää nauraen.


The Voice of Finland Nelosella pe ja su klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat