Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Äidit ja artistit Vesala, Erin ja Maija Vilkkumaa - Nauruhepuleita, surujen jakamista, ystävyyttä

Paula Vesalan, Erinin ja Maija Vilkkumaan välille syntyi vahva yhteys Vain elämää -ohjelmassa.

1.11.2019 klo 7:00

Vain elämää

Paula Vesala, Erin ja Maija Vilkkumaa pitivät yhdessä hauskaa Vain elämää -lehdistötilaisuudessa. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi


Vain elämää on intensiivinen sessio, kun artistit viettävät yhteistä "leirielämää" 24/7. Kuvaukset saattavat artistit yhteen ja tällä kaudella kolmen naisartistin Vesalan, Erinin ja Maija Vilkkumaan välille syntyi vahva yhteishenki.


Paula Vesala nostaa Erinin ja Maija Vilkkumaan esiin hengenheimolaisinaan.

- Leirillä oli kolme hienoa naisartistia. He kaikki ovat musiikintekijöitä, artisteja ja äitejä - vahvoja, upeita naisia. Meillä oli hieno naisenergia. Me ollaan samassa elämän vaiheessa ja tuli keskusteltua sekä kamerat päällä että kamerat pois päältä. Tuli jaettua Erinin ja Maijan kanssa turhautumisia ja ilon aiheita, Vesala kertoo.


Vain elämää

Paula Vesala, Erin ja Maija Vilkkumaa nauttivat toistensa seurassa ja naurukohtaus ei ota loppuakseen. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi


Maija Vilkkumaalla on myös erityinen yhteys Vain elämää -ohjelman kahteen muuhun naisartistiin.

- Erinin kanssa olen ollut ystävä jo 20 vuotta ja hänen kanssaan ollaan tehty biisejä. Erin kävi myös mun kanssa juttelemassa teksteistään ekaa soololevyä tehdessään. Erin on huikea tekijä, Vilkkumaa hehkuttaa.

- Paula on tosi herkkä ja hänellä on varmasti omat pelkonsa, mutta se on tosi inspiroivaa, miten hän vain rupeaa tekemään asioita, jos on unelmia. Mulla on helmasynti, että miettii osaako tehdä, jos ei tulekaan hyvää. Mutta mitäs sitten, kun tekee vaan tarpeeksi pitkään, niin kyllä siitä jotain tulee ja siellä on ainakin mukana sun oma äänesi. Olen aina ajatellut, että pitää vaan tehdä itse asioista. On tosi inspiroivaa seurata Paulan tekemistä, Vilkkumaa kertoilee.


Vain elämää

Erin ja Maija Vilkkumaa duetoivat Vain elämää -leirilllä. Kuva: Nelonen


Vain elämää Nelosella pe klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»