Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Elokuvat

30 kg tippui! Sinkku Sanna Kiiski paljastaa deittailun salat -Tinder-suhinoista elokuva!

Toimittaja ja yrittäjä Sanna Kiiski heittäytyi deittailun maailmaan 12 vuoden jälkeen - ja ainekset kirjaan ja leffaan syntyivät.

28.5.2021 klo 10:05

Sanna Kiiski
Sanna Kiiski oli mukana MTV3:n Olet mitä syöt -ohjelmassa ja hän juonsi monta vuotta Huomenta Suomi -lähetyksiä. Kuva: MTV3


Toimittaja ja yrittäjä Sanna Kiisken kirjoittamasta Tinder-päiväkirja -kirjasta tehdään leffa, joka on tulossa ensi-iltaan 2023. Tinder-päiväkirja kertoo kolmen alakouluikäisen lapsen äidistä, joka erottuaan pohtii, mistä löytäisi uutta seuraa.


Kiiski heittäytyy itselleen vieraaseen deittailumaailmaan oltuaan edellisen kerran sinkkuna 12 vuotta aiemmin. Miten deittailusovellus Tinderissä pitäisi toimia? Mitä tarkoittavat termit fwb, vanilja, hotwife ja ghostaaminen?Sanna Kiiski kertoo Nelosen tiedotteessa rakkauden metsästyksestä näin:

-Se, että kirjani on kiinnostanut lukijoita tarkoittaa, että ihan tavallisen, keski-ikäisen mokailevan äidin elämä kiinnostaa ihmisiä. Heittäytyminen epämukavuusalueelle kannattaa. Ja mitä rakkauteen tulee, niin kannattaa uskoa, että loppujen lopuksi jokaiselle pepulle löytyy penkki.


Sanna Kiiski

Nelonen Media on hankkinut elokuvateatteri- sekä televisio-oikeudet Sanna Kiisken kirjoittamasta Tinder-päiväkirjasta. Ohessa kirjan kansi. Kuva: Nelonen


Sanna Kiiski kävi joulukuussa mahalaukun kavennusleikkauksessa Tallinnassa. Kiiski on kertonut asiasta iltapäivälehtien sivuilla ja Seiskalle. Ex-tv-juontajan paino on pudonnut leikkauksen myötä 30 kiloa. Kiiski tahtoi leikkaukseen, koska hänen sairastamansa bulimia aktivoitui. Leikkauksesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.


Lue myös: Sanna Kiiski on kärsinyt syömishäiriöstä 12-vuotiaasta - Saman luokan poika sanoi "liian isoksi"


Lue myös: Ex-juontaja Sanna Kiiski tunnustaa - Sai bulimian oireita Olet mitä syöt -kuvauksissa: "...oksensin"


Sanna Kiiski Tinder-päiväkirjan omalla Instagram-tilillä.
Olet mitä syöt -jaksot löytyvät mtv.fi -palvelusta.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat