Resurs Bank tarjoaa joustavia maksu- ja rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille koko Pohjoismaissa. Se on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002 lähtien, ollen tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskauppojen rahoittaja-kumppaneista.
Resurs Bankin kautta kuluttajat voivat siis hakea osamaksua, kulutusluottoa, luottokortin sekä vakuutuksia. He tarjoavat samoja palveluja myös vähittäiskaupoille, joista se onkin tuttu kuluttajalle vaikka hankittaessa uutta kodinkonetta osamaksulla. Lue seuraava Resurs Bank arvostelu ja näe mitä muut asiakkaat ovat olleet mieltä Resurs Bankista.

4
Rating
Suomi24 Lainat arviointi
Asiakaspalvelu
3
Hinta
4
Käyttäjäkokemus
4
Käsittelyaika
4
Lisäedut
5

Resursbank

Resurs Bank on jo nimensä mukaisesti pankki, jonka kautta sekä kuluttaja että yritysasiakas voi löytää rahoitusratkaisuja. Lainojen ja luottojen lisäksi he myöntävät myös vakuutuksia.

Lainaa on mahdollista saada isompiinkin tarpeisiin, ja mikä tärkeintä, edullisilla koroilla. Kuluttaja-arvioissa Resurs Bank on saanut 4.1 pistettä, kiitos heidän hakemusten nopean käsittelyn sekä toiminnan luotettavuuden.

Lainaa myönnetään muutaman työpäivän sisään. Resurs Bankin mukaan siihen vaikuttaa muun muassa kuinka paljon lainaa haetaan sekä hakijan taloudellinen tilanne. Luonnollisesti pienemmät kulutusluotot maksetaan nopeammin, jopa samana päivänä ja suuremmat lainasummat laitetaan maksuun hieman myöhemmin. 

Lainahakemus voidaan täyttää kätevästi verkossa ja siihen saa vastauksen heti, kiitos Resurs Bankin automatisoidun järjestelmän. Verkossa tehtävään lainahakemukseen tunnistaudutaan verkkopankkitunnusten kautta. Jos pääsyä verkkopankkiin ei ole, auttaa myös asiakaspalvelu hakemuksen laatimisessa. Tällöin paperit lähetetään kotiin allekirjoitettavaksi. Tällöin on hyvä varautua pidempiin käsittelyaikoihin.

Resurs Bankin sivuilla lainojen sekä luottojen korot ja kulut ovat selkeästi esillä. Koska Resurs Bank on lainan lopullinen myöntäjä, esimerkiksi korot ja kulut ovat järjesteltävissä. Lainan ehtoihin voidaan myös lisätä maksuvakuutus, joka takaa tilanteesi työttömyyden ja sairastumisen varalta.

Arvioiden yhteenveto

Kuluttaja-arviot ovat antaneet Resurs Bankille 4.1 tähteä viidestä. Pisteitä on erityisesti kertynyt nopeista käsittelyajoista. Miinuspisteitä on tullut asiakaspalvelun suppeiden aukioloaikojen vuoksi. Sähköpostia yrityksen asiakaspalveluun ei ole. Lisäksi Resurs Bankin UKK-osio sekä tietopankki auttavat löytämään vastauksen mielen päällä oleviin kysymyksiin.

Lainojen ja luottojen korot sekä kulut vaihtelevat suuresti. Näihin myös vaikuttaa hakijan taloudellinen tilanne, haetun lainan määrä sekä esimerkiksi mahdollinen lainan takaaja. Asiakkaalla on myös mahdollisuus saada erinäisiä etuja olemalla Resurs Bankin asiakas, näitä ovat muun muassa luottokortin bonukset tai ilmainen matkavakuutus.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa aina arkisin maanantaisin klo 11-17 välillä ja tiistaista perjantaihin klo 10-17 välillä. Live-chatin välityksellä asiakaspalvelun saa kiinni klo 9-15 välillä. Asiakkaat ovat arvioineet Resurs Bankin asiakaspalvelun hyvin kahtia jakautuneen pistein; erityisesti kiitosta saa nopeat käsittelyajat ja helppo lainanhakuprosessi, mutta toisaalta samainen määrä on antanut negatiivista palautetta juuri suppeiden aukioloaikojen vuoksi.


Hinta

Resurs Bankin palvelu on kuluttajalle aina maksuton. Lainanhaku ei myöskään sido ennen kuin sopimus on allekirjoitettu. Resurs Bankin kautta tarjouksen saa ainoastaan heidän tuotteistaan, joten yksi miinuspiste tulee siitä ettei asiakas pääse vertailemaan lainoja. Kulut ja korot ovat kilpailukykyiset, sekä lisäksi hakija on oikeutettu asiakkaana erilaisiin etuihin.


Käyttäjäkokemus

Verkkosivustot ovat selkeät käyttää. Lainojen kulut sekä korot ovat esillä ja helppo löytää. Lisäksi lainan kulujen arviointi onnistuu myös Resurs Bank arvostelun lainalaskurilla. Omatoimisuutta vaaditaan, sillä asiakaspalvelu on suppeasti tavoitettavissa, mutta suurin osa kysymyksistä selvenee selailemalla verkkosivujen kattavaa tietopankkia.


Käsittelyaika

Sähköinen hakemus käsitellään melkeinpä välittömästi. Resurs Bank on saanut nopeudestaan positiivista palautetta, sillä lainatarjous on usein välittömästi valmis. Vaikka hakemus olisikin hyväksytty välittömästi, ei lainaa kuitenkaan makseta heti tilille. Usein lainan maksuun kuluva aika on kaksi työpäivää.


Lisäedut

Lainaan liittyvistä kuluista sekä koroista on aina mahdollisuus neuvotella. Tässä painaa asiakkaan taloudellinen tilanne ja luottoluokitus. Resurs Bank saakin tältä osalta täydet pisteet, sillä heidän kauttaan saa myös luottokortin. Sitä käyttämällä voi ansaita muun muassa bonuksia sekä hakea ilmaista matkavakuutusta. Lisäksi siihen voi valita jopa 6 kuukautta korotonta maksuaikaa.


Resurs Bank laina

Resurs Bank

Lainamäärä 1 000 – 50 000 €
Laina-aika 12 – 144 kuukautta
Tod. vuosikorko 6.9 – 17.81 %
Ikä 24 vuotta

Hyödyt

  • Ilmainen käyttää. Ei piilokuluja.
  • Lainaa voi hakea myös postitse
  • Korot, kulut ja edut selkeästi esillä

Haitat

  • Asiakaspalvelu niukasti tavoitettavissa
  • Vähittäiskauppojen kautta tehdyt luottosopimukset hankala lopettaa
  • Live-chat käytettävissä ainoastaan verkkopankkitunnuksien kautta

Asiakaspalvelu

Resurs Bankin asiakaspalvelu on saanut paljon positiivista palautetta, mutta on siitä huolimatta selkeästi tämän Resurs Bank arvostelun heikoiten suoriutuva kohta. Kuluttaja-arvioissa se on saanut jopa yhdellä tähdellä varusteltuja arvioita vaikeasti tavoitettavissa olevasta asiakaspalvelusta. 

Puhelinpalvelu vastaa kyselyihin arkisin kello 10 (11) – 17 välillä. Live-chat palvelee asiakkaita arkisin klo 9-15, mutta on saatavilla ainoastaan niille, jotka kirjautuvat verkkopankkitunnistautumisen kautta omille sivuille. Henkilöt, joilla kyseistä mahdollisuutta ei ole, saavat yhteyden ainoastaan hyvin ruuhkautuneen puhelinpalvelun kautta.

Lainanhakuun liittyviä asioita saa kuitenkin hoidettua näppärästi Oma tili-sivun kautta. Esimerkiksi lainahakemuksen hallinnointi ja jopa peruutus voidaan tehdä suoraan kyseisen sivun kautta.

Yrityksen tiedot

YritysResurs Bank AB
OsoitePL 3900 00002 Helsinki
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero09 622 4308

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai11:00 – 17:00
Tiistai10:00 – 17:00
Keskiviikko10:00 – 17:00
Torstai10:00 – 17:00
Perjantai10:00 – 17:00
Lauantai
Sunnuntai

Hinta

Resurs Bankin kautta tehty lainanhaku on aina ilmainen. Lainan, luoton ja vakuutusten kulut riippuvat täysin henkilön taloudellisesta tilanteesta, mahdollisesta takaajasta ja luottoluokituksesta. 

Lainahakemus ole koskaan sitova, joten tarjouksen saapuessa sen ehdot ja mahdolliset kulut voidaan tarkistaa rauhassa. Resurs Bankin tarjoama lainalaskuri myös auttaa selvittämään halutun lainasumman todelliset kulut sekä korot.

Todellinen vuosikorko riippuu siis aina otetusta lainasta tai luotosta. Korko vaihtelee 6,95 % – 20,00 % välillä. Takaisinmaksuaikaa voi valita 1-12 vuoden väliltä. Lainan kuukausikulut ovat myös kiinteät ja ne saa aina lainatarjouksesta selville. Hyvä on myös huomioida, että laki kuluttajaluottojen korkokatosta määrittelee luoton koron maksimissaan 20 prosenttiseksi.


Lainanhaun vaatimukset

  • Vähintään 24-vuoden ikä
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset työ- tai eläketulot (vaaditut minimitulot vaihtelevat lainan määrän mukaan)

Käyttäjäkokemus

Lainanhaku tapahtuu niinkin nopeasti ja näppärästi kuin kolmella napin painalluksella. Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika, tee henkilötietojen tunnistaminen ja lisää tarvittavat tiedot – ja oletkin jo valmis. Ennen hakua lainan mahdolliset korot sekä kulut voidaan arvioida lainalaskurin avulla. Kun laina on valmis maksettavaksi, Resurs Bank ilmoittaa siitä tekstiviestillä.

Lainaa netistä on kaikista nopein keino saada rahat tilillesi jo muutamassa työpäivässä. Hyvä on huomioida, että puhelimitse tehty hakemus ja lainanmaksu vie kauemmin, sillä lainapaperit lähetetään postitse.

Asiakasarviot ovat antaneet positiivista palautetta Resurs Bankin avuliaasta asiakaspalvelusta ja vaivattomasta lainanhausta. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät Resurs Bankin verkkosivuilta ja oman tilin kautta lainanhakuun ja hallintaan liittyvät asiat hoituvat kätevästi.


Käsittelyaika

Käsittelyajat riippuvat hakijasta, haetusta tuotteesta ja hakemukseen täytetyistä tiedoista. Jos haluat, että hakemus käsitellään nopeaan, kannattaa se täyttää huolella, osoittaa lainalle takaaja sekä valita mahdollisimman realistinen lainasumma vastaten taloudellista tilannettasi. 

Resurs Bank onkin arvosteluissa saanut kiitosta nopeista käsittelyajoistaan. Useampi asiakas on maininnut, että lainatarjous on tullut saman työpäivän aikana ja laina on ollut maksettuna tilille muutaman työpäivän sisällä. 

Suomen lain mukaan laina myönnetään ja maksetaan ainoastaan kello 23-7 välisenä aikana. Lisäksi Resurs Bank ei tarjoa pikalainaa eikä ole avoinna viikonloppuisin, joten lainojen myöntäminen jää aina arkipäiville virka-aikoina.


Lisäedut

Resurs Bankin kautta on mahdollista saada lisäetuja. Ne ovat aina asiakas- sekä tuotekohtaisia. Lainan, luoton sekä vakuutusten laskutuksiin on mahdollista saada sovittua korotonta ja joustavaa maksuaikaa. Lisäksi lainojen korot ovat hyvin kilpailukykyiset. 

Resurs Bankin kautta voi myös hakea luottokorttia (joka voidaan liittää joko Google- tai Apple Payhin). Lisäksi he tekevät yhteistyötä lukuisten eri vähittäiskauppojen kanssa, joiden kautta voidaan sopia osamaksusopimuksista esimerkiksi tuotteen oston yhteydessä. Resurs Bank toimii laskuttajana ja vähittäiskauppa myöntää tuotteen. 

Resurs Bank tarjoaa myös maksuturvaa, joka takaa lainasta koituvat kulut aina 12 kuukauden verran sairauden tai työttömyyden vuoksi. Luottokortin omistajat voivat saada myös bonuksia ostoistaan sekä oikeuden ilmaiseen matkavakuutukseen.Resurs Bank: Yhteenveto

Kuluttajalla on suuri työ vertailla lainaa myöntäviä yrityksiä. Siksi olemmekin keränneet kaikki oleelliset tiedot yhden osoitteen alle. Luettuasi tämän Resurs Bank arvostelun, on oikean lainanmyöntäjän valitseminen rutkasti helpompaa.

Resurs Bank on saanut kuluttaja-arvioissa hyvin positiivista palautetta nopeudestaan sekä luotettavuudestaan. Toisaalta Resurs Bankin asiakaspalvelun heikko saavutettavuus on saanut useampaan otteeseen mainintoja. Monien asiakkaiden mielestä esimerkiksi puhelinpalvelu on usein hyvin ruuhkautunut. Tällöin toiseksi vaihtoehdoksi jää chat, joka on käytössä ainoastaan tunnistautumalla verkkopankkitunnusten kautta.
Lopulta lopuksi Resurs Bank tarjoaa lainaa hyvin kilpailukykyisillä koroilla. Lainaa voi hakea jopa isompiinkin tarpeisiin, kattaen kaikki rahoitustarpeet. Käyttöluottoa saa luottokortin muodossa, jonka mukana tulee käytännöllisiä etuja, kuten bonuksia ostoista tai mahdollisuus ilmaiseen matkavakuutukseen. Lisäksi Resurs Bank tarjoaa myös yhdistelylainoja. Lainojen yhdistäminen todistetusti auttaa säästämään juoksevissa kuluissa, joten kokeile palvelua jo tänään!