Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ylipedanttius on Miisan akilleen kantapää - Ope Marko Keränen on tubettajan lapsuuden idoli

Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila on yksi Suomen tunnetuimmista Youtube-tähdistä eli tubettajista.

23.10.2020 klo 10:00

Miisa

Miisan opettajana ja parina on yhdeksän kertaa kisannut Marko Keränen. Keränen on saavuttanut TTK-kausilla kaikki muut sijat, paitsi ensimmäisen ja viimeisen, nyt tähtäimessä on eka sija. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Miisa on fanittanut TTK-viihdeohjelmaa koko ikänsä ja erityisesti tanssinopettaja Marko Kerästä. Ja kuinkas sattuikaan, että Miisa sai tanssiparikseen Keräsen. Onko paineita kisan suhteen?


- Suorat lähetykset on kuumottavia. Ja olen aika ankara itselleni, niin se on hyvä puoli ja myös huono puoli. Pitäisi pysyä rento meininki ja fiilis. Olen täsmällinen tyyppi ja tiedän aina viikkoja etukäteen, mitä teen seuraavina viikkoina. Nyt en tiedä muuta kuin että tanssin, Miisa kertoilee.


Miisa

Miisalla on yli 385 000 tilaajaa Youtubessa ja yli 444 000 seuraajaa Instagramissa. Kauppalehti valitsi hänet jo v. 2016 kymmenen vaikutusvaltaisimman media-alan suomalaisen joukkoon. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Opettaja Marko Keränen ei säikähdä ylihuolehtivaa oppilastaan, vaan hänellä on täsmäohjeet hallussa.


- Mulla on ollut aika paljon Miisan tyyppisiä kympin tyttöjä. Tällaisessa teknisessä lajissa pedanttius on hyvä, mutta se vaatii luovan hullun rinnalle. Jonkun, joka muistuttaa, että kyseessä on kuitenkin tanssi. Tekniikka on tanssin apukeino ja pitää nauttia aina, Keränen kommentoi.


- Hyvä balanssi tekniikan ja ilmaisun opettelussa on tärkeää, siitä tulee hyvä kombo, Keränen listaa.


Miisa operoi Youtubessa ja Instassa nimellä Mmiisas. Tässä Miisa poseeraa yhdessä oman puolison, Tomas Grekovin, kanssa.Miisalla on taustajoukot kunnossa ja oma puoliso tsemppaa kotioloissa. Miisa kertoo, että mies osaa tarvittaessa myös piristää, jos joskus on matalissa vesissä. Mutta onko Miisan omassa elämässä ollut joku tanssi, joka on jäänyt mieleen?


- Vanhojen tanssit, niissä tanssin viimeksi jonkun kanssa. Silloin oli glamour-puku päälle, tosin oli ehkä hieman eri meininki Keuruun lukion jumppasalissa kuin nyt täällä, Miisa naurahtaa.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3 su klo 19.30.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»