Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ylipainoinen Chrissy Metz ampaisi tähdeksi yhdessä yössä - Katsojat samastuvat Kate-hahmoon

Huippusuositun This Is Us -draamasarjan viides kausi starttaa.

4.1.2021 klo 11:00

This Is Us

Chrissy Metz on ampaissut tähdeksi Yhdysvalloissa This Is Us -sarjan myötä. Kuva: Liv.This Is Us on herkistänyt katsojat monisyisellä perhedraamallaan ja samastuttavilla hahmoillaan. Erityisesti Chrissy Metzin esittämä Kate Pearsonin hahmo on koskettanut ja tehnyt näyttelijättärestä ison tähden Yhdysvalloissa.


Metz on taistellut kilojensa kanssa jo hyvin varhaisesta lapsuudesta. Hän on mm. liittynyt Painonvartijoihin jo hieman yli 10-vuotiaana. Myös This Is Us -sarjan Kate on ollut pienestä pitäen ylipainoinen. Erityisesti Yhdysvalloissa, jossa 1/3 väestöstä on lihavia, mutta kovat ulkonäköpaineet vallitsevat, Katen hahmo on koskettanut ja tarjonnut samastumispintaa. Hahmon kautta on avattu ylipainoisen ihmisen parisuhdetta, seksielämää ja lasten saamista.


Chrissy Metz on näyttelijä ja laulaja. Sarjan myötä hänestä tuli myös kirjailija. Metz on julkaissut omaelämäkerrallisen This is Me - Loving the person you are today -kirjan.


This Is Us

This Is Us -sarjassa Toby (Chris Sullivan) ja Kate (Chrissy Metz) ovat pariskunta, joka kohtaa rankkojakin vastoinkäymisiä. Kuva: Liv.


This Is Us

Randall (Sterling K. Brown), Beth (Susan Kelechi Watson) ja lapset. Sterling K. Brown on voittanut roolistaan mm. parhaan draamasarjan miespääosan Emmyn sekä parhaan miesnäyttelijän Golden Globe -palkinnon. Kuva: Liv.


This Is Us

Sarjan kantaisä ja äiti: Jack ja Rebecca Pearson sekä lapset Kate, Kevin ja Randall. Kuva: Liv.


This Is Us on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeita aiheita ja tätä ei väistellä viidennelläkään kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen Covid19-pandemia että Black Lives Matter -liike.


Eri vuosikymmenillä liikkuvan sarjan keskiössä ovat sisarukset Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) ja Randall (Sterling K. Brown) sekä heidän vanhempansa Rebecca (Mandy Moore) ja Jack Pearson (Milo Ventimiglia).


This Is Us 5. starttaa Livillä to 7.1. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Keskustele artikkelista
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat