Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Yksinhuoltaja-isä on kipuillut - ja kirjoittanut upeissa Uuden-Seelannin maisemissa

Piikkejä paratiisissa -symppissarjan kolmas tuotantokausi päättyy.

16.11.2018 klo 7:00

Erik Thomson

Turnereiden perheessä jaetaan surut ja ilot, rakastumiset ja erot. Kuvassa: Shay (Melina Vidler) ja George (Erik Thomson). Kuva: Seven Network/Yle


Australialaisdraaman Piikkejä paratiisissa (800 Words) on vienyt meidät paratiisimaiseen Uuteen-Seelantiin. Sarjan alkuperäkielinen nimi 800 Words viittaa kolumniin tarvittavaan sanamäärään, joita sarjan päätähti George Turner (Erik Thomson) työkseen tehtailee.


Yh-isä teki sarjan ensimmäisellä kaudella ison ratkaisun, jätti hyvän työn Sydneyssä, pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa ja muutti lapsineen Uuteen-Seelantiin - joku voisi sanoa tuppukylään. Alku uudessa oli kaikille hankalaa - ei vähiten vastentahtoisesti muuttaneille lapsille.


Nyt Turnerit. George, Shay ja Arlo ovat sulautuneet kukin tavallaan osaksi Weldin pikkukaupungin tiivistä yhteisöä. Isä-George on löytänyt rakkauden, ja hänen poikansa kaksi. Tytär-Shay etsii itseään jätettynä teininä.Erik Thomson

George selvittelee tunteitaan surffaten ja juosten. Kuva: Seven Network/Yle


Viimeisessä jaksossa ollaan kovasti huolissaan. Kylän kunkun, Big Macin suunnitelmat aiheuttavat hankaluuksia paikallisille asukkaille. George on huolissaan siitä, että Katiella ei ole kohta kattoa päänsä päällä. Woody pelkää menettävänsä tyttärensä.


Lähde: Yle


Piikkejä paratiisissa (7) 3. tuotantokauden viimeinen jakso pe 16.11. Yle TV1 klo 17.10.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat