Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Wau, uskomaton yhdennäköisyys! Jorma Uotinen on kuin Kekkonen - Proffan yllätysrooli Tamminiemessä

Jorma Uotinen nähdään kohta Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarina, mutta myös Kekkosena.

28.8.2020 klo 8:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Jorma Uotinen on taiteilija ja myös tunnettu tv-kasvo, joka nähdään syyskuusta alkaen tv:ssä Tanssii Tähtien Kanssa -tuomaristossa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Professori, tanssitaiteilija ja koreografi Jorma Uotinen on monen taidon mies. Hänet on nähty tv:ssä tiuhaan mm. Talent Suomi -viihdeohjelman kannustavana tuomarina, First Date Suomi -deittiohjelman hovimestarina ja Tanssii Tähtien Kanssa -tanssikisan verbaalisuudellaan ihastuttavana tuomarina.Nyt mies ällistyttää tanssiteoksessa Uotinen Goes Kekkonen. Jorma Uotinen tanssii pääosan Kekkosena Compañía Kaari & Roni Martinin tanssiteoksessa, ja tapahtumapaikkana on Kekkosen koti Tamminiemi. Teos tuotetaan yhteistyössä Suomen kansallismuseon kanssa.


Ja täytyy sanoa, että Jorma Uotinen on hyvinkin yhdennäköinen Tamminiemen pitkäaikaisimman asukkaan kanssa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 120 vuotta presidentti Urho Kaleva Kekkosen syntymästä.


Uotinen jakoi Instagram-tilillään kuvan itsestään Kekkosena:Seuraajat ylistävät Uotisen panosta Kekkosena. Moni on jonotuslistalla syksyn esityksiin, joka on jo loppuunmyyty. 70-vuotta kesällä täyttäneellä Uotisella on todellakin kysyntää!


Tanssii Tähtien Kanssa esittelyjakso MTV3:lla la 5.9. klo 19.30. Livet pyörähtävät käyntiin MTV3:lla su 6.9. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: kansallismuseo.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat