Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Wau, mitkä 50-vuotiaat! Mariah Carey, Naomi Campbell ja Uma Thurman - Nuo woman-powerin ilmentymät!

Nämä kolme oman alansa huippunaista täyttävät tänä vuonna 50 vuotta.

19.4.2020 klo 8:00

Mariah Carey

Kolme oman alansa huippua: Mariah Carey, Naomi Campbell ja Uma Thurman. Kuva muokattu Depositphoto-kuvista.


Viisikymppiä on kova juttu. Toisaalta on saanut kokemusta ja tuntee itsensä paremmin, toisaalta ikä voi tuoda jo tässä vaiheessa isojakin muutoksia ulkonäköön ja fysiikkaan.


Mariah Carey, Naomi Campbell ja Uma Thurman ovat syntyneet v. 1970, mikä tarkoittaa, että he elivät lapsuutensa 70-luvulla ehkäpä rauhan ja rakkauden ilmapiirissä. Teini-iässä kasarilla tupeeratut hiuspehkot, olkatoppaukset ja neonväriset vaatteet olivat pop ja cool. Aikuisikä taittui ysärillä.


Nämä kolme naista ovat menestyneet useammallakin elämän saralla. He ovat todellisia voimanaisia, jotka suuntaavat rohkeasti kohti haluamaansa päämäärää.


Mariah Carey

Mariah Carey on tehnyt miljoonaomaisuuden laulajana, muusikkona ja tuottajana. Kuva: Depositphoto.


Mariah Carey (s. 27. maaliskuuta 1970 Huntington, New York, Yhdysvallat) on Yhdysvalloista maailmanmaineeseen ponnahtanut laulaja, säveltäjä, tuottaja ja näyttelijä. Carey nousi tähteyteen 1990-luvun alussa Vision of Love -hittibiisillä. Kukaan ei ole voinut olla kuulematta myöskään All I Want for Christmas is You -kappaletta jouluisin.


Laululintunen on ääneltään ylivertainen ja monet laulajat ovat nimenneet hänet esikuvakseen. Äänialaltaan tähti on sopraano, hänellä on huikea viiden oktaavin ääniala.


Carey kirjoittaa itse kappaleensa ja tuottaa albuminsa. Hänen albumeitaan on myyty yli 200 miljoonaa.


Mariah Carey

Naomi Campbell on yksi 90-luvun ikonisista huippumalleista. Kuva: Depositphoto.


Naomi Campbell (s. 22. toukokuuta 1970 Lontoo, Iso-Britannia) on yksi ensimmäisistä supermalleista. Menestyksekäs mallinura catwalkeilla ja editoriaaleissa alkoi, kun Campbell oli vasta 15-vuotias. Hänen on arvioitu tienanneen lähes 30 miljoonaa dollaria mallina.


Huippumalliksi Campbell ei ole superpitkä, hän pituutensa on 176,5 cm. Campbell on kuitenkin erottunut massasta ja hän on rikkonut merkittäviä raja-aitoja. Hän poseerasi ensimmäisenä tummaihoisena naisena Voguessa Britanniassa ja Ranskassa sekä Time-lehdessä.


Supermalli tunnetaan temperamenttisesta luonteestaan, mikä on vienyt hänet juorulehtien kansiin. Campbell on seurustellut maailmantähtien, kuten Flavio Briatoren, Mike Tysonin ja Robert De Niron kanssa.


Mariah Carey

Uma Thurman on tehnyt päämäärätietoisesti töitä uransa eteen jo nuoresta. Kuva: Depositphoto.


Uma Thurman (s. 29. huhtikuuta 1970 Boston, Yhdysvallat) on Golden Globe -palkittu näyttelijä ja malli, joka on myös käsikirjoittanut ja tuottanut leffoja. Thurman sai buddhalaisen kasvatuksen ja hänen etunimensä ”Uma” on hindujen valon ja kauneuden jumalattaren nimi.


Uma Thurman keskeytti high schoolin 15-vuotiaana ja lähti luomaan uraa mallina New Yorkiin. Hän uskoi saavansa tätä kautta jalan väliin elokuvapiireihin - ja miten oikeassa hän olikaan.


Thurman on tehnyt päärooleja romanttisista komedioista draamoihin, sci-fiin, toimintaan ja trillereihin. Hänen läpimurtoelokuva on Pulp Fiction – Tarinoita väkivallasta. Thurman on nähty oman elämänsä päättäjänaisena Kill Bill: Volume 1 ja Kill Bill: Volume 2 -menestysleffoissa.


Thurman on ollut naimisissa kollegoiden kanssa, yksi on Gary Oldman ja toinen Ethan Hawke.


Onnea upeille naisille viiskymppisten johdosta!

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»