Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Voitti äänivyöryllä - Tubettaja Miska Haakana on Selviytyjät Suomi -voittaja!

Miskan tunnelmat olivat aidon yllättyneet kisan ratkettua.

13.5.2019 klo 9:01

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi -voittajaksi kruunattiin tubettaja Miska Haakana. Kuva Lars Johnson, Nelonen


Selviytyjät Suomi huipentui sunnuntai-iltana nähtyyn finaaliin, jossa Wallu Valpio, Kim Herold ja Miska Haakana taistelivat koko kisan voitosta. Takana oli 32 päivää todellista selviytymiskisaa. Tube-tähti Miska Haakana voitti Selviytyjät Suomi -tittelin ja 30 000 euron voittopotin.


-Siis en yhden yhtä jalkapalloturnausta tai hiihtokisaa ole koskaan koulussa voittanut, nyt olen voittanut jotain. Ja voisin sanoa, että tää on vähän tärkeämpää kuin joku ala-asteen hiihtokisa. I did it!", Miska riemuitsi voiton selvittyä.


Selviytyjät Suomi

Juryn grillattavana Kim Herold ja Miska Haakana. Kuva Lars Johnson, Nelonen


Vielä Filippiineille saapuessa ja kilpailun alussa nuorella miehellä ei ollut kummoisia odotuksia menestyksensä suhteen.

-Siinä vaiheessa, kun mä tulin saarelle, mä ajattelin, että mun voittoprosentit on about nolla. Ensimmäistä kertaa, kun näin Helsinki-Vantaalla Hanneksen (Hyvönen) niin ajattelin, että voi jumalauta, ei tästä tule yhtään mitään. Katsoin itseäni ja katsoin muita ja totesin, että voisin vaikka suoraan lähteä himaan.


Sunnuntain jaksossa finaalikolmikko taisteli toisiaan vastaan ensin palkintotehtävässä ja lopuksi viimeisessä suuressa finaalitehtävässä. Kim Herold onnistui voittamaan molemmat kilpailut ja lunasti ensimmäisenä paikkansa finaalikaksikkoon. Finaalitehtävässä toiseksi tuli Miska, joka pääsi Kimin seuraksi finaaliin. Pettynyt Wallu Valpio joutui jättämään kisan.


Selviytyjät Suomi

Viimeinen heimoneuvosto ja arvovaltainen jury. Kuva Lars Johnson, Nelonen


Viimeisessä heimoneuvostossa jury pääsi grillaamaan finalisteja kisan aikana tehdyistä peliliikkeistä ja juonitteluista. Kim sai kritiikkiä itsekkääksi luonnehditusta elostaan leirissä ja huonosta joukkuepelaamisesta kisoissa. Miskaa puolestaan syytettin peesailusta ja muiden siivellä luovimisesta.

-En koe, että olen ollut peräkärry, pikemminkin se auto", Miska vastasi syytöksiin.


Lopulta finaaliäänestys oli hyvin selvä. Ainoastaan Wallu Valpio äänesti Kim Heroldia voittajaksi, ja koko muun juryn äänet kallistuivat Miskan voiton puolelle.


Onnea makeasta Selviytyjät Suomi -voitosta, Miska Haakana!Etkö nähnyt finaalia? Katso uusinnan ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Nelonen Media


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat