Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Voi koronaa! Mikko Leppilampi joutui karanteenin tästä syystä - Christoffer Strandberg korvaa

Talent Suomen kolmannen semifinaalin juontajana nähdään Mikko Leppilammen sijaan Christoffer Strandberg.

1.4.2021 klo 13:53

Christoffer Strandberg

Mikko Leppilampi on muusikko, näyttelijä ja juontaja sekä yrittäjä. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiMikko Leppilampi joutuu jättäytymään pois jakson juontajan tehtävästä jouduttuaan korona-altistumisen vuoksi karanteeniin.

-Toisen tuotannon työryhmässä todettiin koronatapaus, joten myös minut on asetettu altistuneena karanteeniin. Harmittaa tietenkin tosi paljon, että en pääse olemaan mukana sunnuntain lähetyksessä, mutta tärkeintä on nyt varmistaa kaikkien muiden turvallisuus ja toimia tässä tilanteessa viranomaisten antamien ohjeistusten mukaan, Leppilampi kertoo MTV:n tiedotteessa.


-Tämä on, itse asiassa, ensimmäinen kerta koko urani aikana, kun joudun missaamaan lähetyksen, mutta nyt ei vaan ole muuta vaihtoehtoa, Leppilampi jatkaa.


Lue lisää: Mikko Leppilampi on haaveillut tästä yli 10 vuotta: "Tämä on minulle unelmien täyttymys."


Christoffer Strandberg

Näyttelijä Christoffer Strandberg on kokeillut juontajan siipiän kauden Putous-viihdeohjelmassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Leppilammen tilalla illan juontajana nähdään vastikään päättyneen Putouksen 13. kauden juontajana toiminut Christoffer Strandberg.

-Otan tämän pestin ilolla vastaan, vaikka harmittaakin kollegan puolesta. Toivottavasti Mikko selviää ilman tartuntaa ja pääsee mukaan finaaliin!, Strandberg kommentoi.


Lue lisää: Näin Christoffer Strandberg vastaa uteluun Tanssii Tähtien Kanssa juontopestistä: "Tässä on ihan..."


Kolmannessa semifinaalissa yleisön äänistä on kilpailemassa kahdeksan esitystä. Finaalipaikasta kisaavat Sanna Laine, Sirkus Bravuuri, Yhden Joukon Yhtye, Lyla Goldman, Leticia-kuoro, Aleksandre Goncharov Dias, Cageriders sekä DNA:n buustaama esitys.


Talent Suomi MTV3.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat