Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Virpi Sarasvuo “väyrysteli” yön yli - Aviomies Jari Sarasvuo ei sano vaimolleen “Ei käy”

Virpi Sarasvuo on aiemmin kieltäynyt Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta, mutta nyt hän suostui.

3.12.2020 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Virpi Sarasvuo on koko Suomen tuntema hiihdon moninkertainen maailmanmestari ja olympiamitalisti. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiVirpi Sarasvuo oli mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa yhdessä Sami Heleniuksen kanssa. Yllättävää kyllä, ex-hiihtäjä on kieltäynyt lähtemästä mukaan aiemmilla kausilla.


- Olin tosi otettu, kun minua pyydettiin ohjelmaan mukaan. Piti vähän “väyrystellä” eli nukkua yön yli ennen kuin annoin vastauksen. Päätin, että olen mukana sillä perusteella, että rakastan tanssia ja saan hypätä ammattitanssijan kanssa suorilla syvään päätyyn. Jos en nyt uskalla, niin milloin sitten?, Sarasvuo pohtii.


- Rakastan katsoa tanssia. Kaikessa liikkeessä on rytmi ja mulla musiikki menee tosi syvälle. Tanssissa saan ilmaista tunnetta, jonka musiikki minussa herättää, Sarasvuo analysoi.Tanssii Tähtien Kanssa

Virpi Sarasvuo ja opettaja Sami Helenius. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Virpi (os. Kuitunen) on naimisissa Jari Sarasvuon kanssa. Miten kotijoukot ottivat vastaan uutisen ohjelmaan osallistumisesta?


- Jari tukee kaikessa, mitä mä ikinä keksin. En olisi lähtenyt, jos ei kotoa olisi tullut täystuki. En ole vielä niin hölmöä ideaa keksinyt, että Jari olisi sanonut “Ei käy”, Virpi Sarasvuo toteaa.


Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius jakoivat hauskan videon Instagramissa, jossa puffattiin tulevaa hiihtokautta ja pyydettiin äänestämän heitä TTK-kisassa.

Paina kuvassa olevaa nuolta, niin näet videon.


Hiihtoaikoinaan kovana treenaajana tunnettu Virpi Sarasvuo ei pelkää ana uusien tanssien opettelua ja kovaa treenaamista.


- Olen kymmenen vuoden aikana unohtanut rankan treenauksen, mutta nyt mennään päivä ja rakko kerrallaan. Teen kaiken niin hyvin kuin osaan ja pystyn ja lopputulos nähdään sunnuntaisin, Sarasvuo toteaa realistisesti.


Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3:lla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on julkaistu ekan kerran 10/2020. Juttuun lisätty uuden kauden aloitusaika.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat