Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vielä ehtii mukaan! Tunnetun näyttelijäsuvun vesa Elli Melasniemi pääosassa - Kakarat-sarja tv:ssä

Kakarat on uusi kotimainen draamasarja aikuiseksi kasvamisesta ja vanhemmuudesta. Pääosaa esittää Elli Melasniemi.

2.1.2020 klo 13:00

Asta (Elli Melasniemi), Yle KuvapalveluJuuri täysi-ikäisiksi tulleet Asta ja Joona ahmivat elämää kyltymättä, eivätkä malta odottaa, että pääsevät karistamaan pikkukaupungin pölyt vaatteistaan.


Suunnitelmaan tulee kuitenkin muutos, kun Asta saa kuulla odottavansa vauvaa. Nuoret eivät ole vielä valmiita vanhemmiksi, eivätkä heidän vanhempansa isovanhemmiksi.


Kakarat-sarja sukeltaa syvälle ihmisyyteen ja sen herkimpiin kipupisteisiin. Millainen vanhemmuus on riittävän hyvää? Onko elämänkokemus enää toimivaa valuuttaa, kun nuoret päättävät tehdä asiat toisin?Kakarat

Asta (Elli Melasniemi) ja Joona (Vincent Kinnunen), Yle Kuvapalvelu


Uuden tv-sarjan päätähti on Elli Melasniemi. Melasniemi on tunnettua näyttelijäsukua, sillä hänen isovanhempansa ovat Kristiina Halkola ja Eero Melasniemi sekä tätinsä Vilma Melasniemi.


Kristiina Halkola ja Eero Melasniemi tulivat koko kansalle tunnetuksi kulttielokuvasta Käpy selän alla, joka kuvasti 1960-luvun nuorison asenteita erittäin terävästi. Kokenut näyttelijäpariskunta on sen jälkeen nähty lukuisissa rooleissa.


Vilma Melasniemi on nähty mm. Mustat lesket ja Syke-tv-sarjoissa. Hän on naimisissa näyttelijä Juho Milonoffin kanssa, joka puolestaan on tuttu mm. Onnelasta ja Bullets -tv-sarjasta.


Kakarat alkoi Yle TV2:lla ke 1.1. klo 21, mutta uusintoja tulee reippaasti.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat