Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

Monipuolinen taiteilija, näyttelijä, muusikko, huilisti, urheilija Vesa-Matti "Vesku" Loiri kuoli vakavaan sairauteen ke 10.8.

11.8.2022 klo 10:35

Vesa-Matti Loiri

Vesa-Matti Loiri esiintyi viime vuosina tv:ssä harvakseltaan, hänet nähtiin mm. Tanhupallon omassa ohjelmassa ja Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Suomalaisten rakastama Vesa-Matti Loiri on kuollut. Hän menehtyi keskiviikkona 10.8. pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana helsinkiläisessä sairaalassa. Loiri oli kuollessaan 77-vuotias.Vesa-Matti "Vesku" Loiri oli koko kansan tuntema persoona, jonka hahmot Uuno Turhapurosta alkaen ovat jääneet syviin riviin elämään. Hän on kiistatta yksi Suomen laaja-alaisimmista viihdetaiteilijoista. Saappaat ovat isot ja sanomattakin on selvää, ettei niitä pysty kukaan täyttämään. Suomalaisten suru on syvä.


Loirin viimeiseksi jäänyt Instagram-päivitys on hyväntuulinen otos taiteilijasta yhdessä Michael Monroen kanssa. Loiri postasi sen huhtikuussa, jonka jälkeen legenda vaikeni somessa. Nyt tämä viimeiseksi jäänyt Instagram-päivitys on täyttynyt huomionosoituksista.Suru-uutisen jälkeen kymmenet tuhannet suomalaiset ovat reagoineet postaukseen sydän-tykkäyksellä. Sydän-emojeja on satanut myös kommenteissa. Kansan viesti on selvä. Loirilla on aina paikka meidän sydämessä.


Lämmin osanotto läheisille ja Vesa-Matti Loirille rauhaisaa matkaa.


Lue myös: Oho! Legenda Vesa-Matti Loiri harvinaisessa tv-esiintymisessä - Saa terapiaa Tanhupallolta!


Lue myös: Oi! Legandaarinen Vesa-Matti "Vesku" Loiri, 77, poseeraa kahdessa eri kuvassa - Some riemastui!Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Vesa-Matti Loiri
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat