Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Uusi sarja: Joulukalenteri: Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu

Jokajouluinen klassikko - Joulukalenteri - starttaa taas!

1.12.2018 klo 5:30

Yle

Maukkana ja Väykkänä nähdään Lotta Kuusisto ja Paavo Kerosuo. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Ylen Joulukalenteri on tänä vuonna Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu. Hauskassa ja tunnelmallisessa joulutarinassa päästään seuraamaan Pikku Kakkosesta tuttuja eläinhahmoja ihmetyttävää joulua, sillä juhla ei ole Maukalle ja Väykälle entuudestaan tuttu. Tämänkertainen Joulukalenteri ei ole ihan tavanomainen, sillä siinä kuullaan 13 Iiro Rantalan säveltämää laulua.


Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu kertoo ystävyksistä, jotka valmistautuvat viettämään kaikkien aikojen ensimmäistä jouluaan. Monet totutut ja meille tutut joulutraditiot ovat heille ihmeellisiä ja uusia. Suuren juhlan salaisuudet paljastuvat vähitellen, ja joulun henki valtaa paitsi Maukan ja Väykän, myös koko eläinten kylän.


Yle

Tarina alkaa tilanteesta, jossa Maukka ja Väykkä alkavat saada joulukortteja Maukan kauan kadoksissa olleelta Australian Ruru-serkulta. Kylän eläimet ovat kummissaan - mikä se joulu edes on ja miten sitä pitäisi viettää? Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Maukkana ja Väykkänä nähdään Lotta Kuusisto ja Paavo Kerosuo sekä muissa keskeisissä rooleissa Leo Honkonen (Ruru), Ria Kataja (Kana von Got), Santtu Karvonen (Härkä Möö), Puntti Valtonen (Aasi Oinkvist), Hanna Kaila (Lehmä Muukkonen) sekä Marzi Nyman (Vuohi Mäk Käkätin). Luvassa on myös pari yllätysvierailua!


Ylen Joulukalenteri on Timo Parvelan käsikirjoittama ja Mikko Ylöstalon ohjaama.


Joulukalenteri: Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu 1.–24.12. aamuisin ja iltaisin Yle TV2:ssa sekä Yle Areenassa katsottavissa joka päivä klo 06.00 alkaen.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»