Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Uusi kotimainen draamasarja: Rahti vie ajankohtaiseen ja raakaan ihmissalakuljetuksen maailmaan

Rahti kertoo kansainvälisestä ihmissalakuljetuksesta, pääosassa Evelyn Rasmussen Osazuwa, Johannes Holopainen, Alain Azérot ja Oona Airola.

3.9.2021 klo 7:00

Rahti

Uuden draamasarjassa Oona Airola, Evelyn Rasmussen Osazuwa ja Johannes Holopainen. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Kotimainen draamasarja Rahti kertoo kansainvälisestä ihmissalakuljetuksesta ja joukosta ihmisiä, jotka joutuvat sen kanssa tekemisiin.


Kikin (Evelyn Rasmussen Osazuwa) turvallinen arki Eritreassa katkeaa väkivaltaisesti ja perheen on paettava. He suuntaavat Suomeen ja joutuvat vaarallisella matkallaan turvautumaan salakuljettajien apuun.


Rahti

Evelyn Rasmussen Osazuwa on norjalainen näyttelijä ja spoken word -taiteilija. Vuonna 2017 Osazuwa voitti ensimmäisenä naisena Slam Poetryn maailmanmestaruuden. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Helsingissä Riku (Johannes Holopainen) pyörittää autokorjaamoa ja elättää itsensä ja pikkuveljensä (Amos Brotherus) varastamalla autonosia myyntiin. Eräästä pakettiautosta paljastuu pakomatkalla oleva perhe ja Riku ajautuu keskelle ihmissalakuljetusvyyhtiä.


Rahti

Johannes Holopainen nähty teatterissa, elokuvissa ja tv-sarjoissa. Holopainen on voittanut Kultaisen Venlan Kaikki Synnit tv-sarjasta. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Ihmisoikeusjuristi Maria (Oona Airola) auttaa työkseen Suomeen saapuvia pakolaisia. Omassa elämässään Maria kipuilee lapsettomuudesta. Marialle tarjoutuu tilaisuus ryhtyä edunvalvojaksi lapselle, joka löytyy paperittomien sairaalasta.


Rahti

Oona Airola on voittanut urallaan jo kaksi Jussi-patsasta. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Rahti kuvaa maailmaa, joka perustuu ahneudelle, väkivallalle ja hyväksikäytölle, mutta jossa on toivoa, unelmia ja peräänantamatonta selviytymistä.


Pääosissa: Evelyn Rasmussen Osazuwa, Johannes Holopainen, Alain Azérot, Oona Airola, Amos Brotherus. Ohjaus: Matti Kinnunen.


Rahti (12) su 5.9. alkaen Yle TV1 klo 21.35 ja Yle Areenassa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»