Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Unelmoitko asunnosta Espanjassa? Uusi suomalaissarja vie asunnon metsästykseen Aurinkorannikolle!

Uudessa tv-sarjassa kiinteistönvälittäjät Kirsi Oras ja Markus Aho auttavat suomalaisia löytämään oman unelma-asuntonsa Espanjassa.

21.1.2023 klo 8:00

Unelma-asunto Espanjassa

Kirsi Oras ja Markus Aho työskentelevät kiinteistövälittäjinä Espanjassa. Kuva: MTV3


Oletko koskaan haaveillut asunnosta Espanjassa? Tuntuuko lumessa ja tuiskussa tarpoessa, että elo olisi mukavampaa etelän auringon alla?


Uusi Unelma-asunto Espanjassa on lifestyle-ohjelma, jossa suomalaiset lähtevät etsimään itselleen unelmiensa asuntoa Espanjan Aurinkorannikolta.


Tehtävässä ostajien apuna ovat paikalliset kiinteistönvälittäjät Kirsi Oras ja Markus Aho.


Unelma-asunto Espanjassa

Yrittäjäpariskunta Marko ja Tanja etsii loma-kotia itselleen etelän lämmöstä Unelma-asunto Espanjassa -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Ensimmäisessä jaksossa rovaniemeläiset elämäntapayrittäjät Marko ja Tanja saapuvat Aurinkorannikolle ja haluavat löytää itselleen loma-asunnon. Heillä on tiukat kriteerit: asunnon täytyy olla helposti vuokrattavissa eteenpäin ja hinnaltaan sopiva, sillä Marko laskee jokaisen investoinnin kannattavuuden tarkasti Excelissä.


Kiinteistövälittäjät pistävät taitonsa peliin alkaessaan metsästää sopivaa kohdetta rovaniemeläisille espanjalaisilta asuntomarkkinoilta. Ohjelmassa esitellään neljä asuntoa, mutta onko yksikään niistä sopiva?

Unelma-asunto Espanjassa

Kirsi Oras on omien sanojensa mukaan ajautunut kiinteistönvälittäjäksi ikään kuin sattumalta. Vielä kymmenen vuotta sitten hän toimi opettajana kauppaoppilaitoksessa. Kuva: MTV3


Unelma-asunto Espanjassa

Markus Aho on entinen mainostoimistoyrittäjä, joka muutti kymmenen vuotta sitten pohjolan pimeyttä pakoon Espanjan Aurinkorannikolle. Asetuttuaan aloilleen hän päätti opetella itselleen uuden ammatin kiinteistönvälittäjänä. Kuva: MTV3


Unelma-asunto Espanjassa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 8.2. klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»