Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

UMK19 suora lähetys: lavalla Darude & Sebastian Rejman - Valitse tuleva Suomen Euroviisu

Suomen edustusbiisi valitaan lauantaina suorassa lähetyksessä.

2.3.2019 klo 7:00

UMK19: Darude

Suomen euroviisuedustaja vuonna 2019 on Darude ja Sebastian Rejman. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Darude eli muusikko Ville Virtanen on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä artisteista. Hän on palkittu DJ ja keikkailee ympäri maailmaa aktiivisesti noin 70 keikan vuositahdilla. Darude lähtee Euroviisuihin yhdessä vierailevan solistin, Sebastian Rejmanin, kanssa.


UMK19: Darude

Rejman tunnetaan yhtyeestä The Giant Leap. Hän on myös näytellyt tv-sarjoissa, kuten Syke ja Ex-onnelliset. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Darude haluaa tuoda euroviisulavalle festari- ja klubikeikoiltaan fiiliksiä ja visuaalisuutta, jotka jäävät jokaiselle tv-katsojalle mieleen.

-Tämä on minulle haasteena aivan huikean iso monessa mielessä. Kun minua pyydettiin mukaan, se pelotti, mutta en millään voinut sanoa ei. On kunnia päästä kokemaan tämä ainutlaatuinen tapahtuma. Minulla on vain positiivisia odotuksia koko hommasta.

-En ole tällaisilla vesillä aiemmin ollut, vaikka olenkin tehnyt laulubiisejä, jopa hyvin popmaista musaakin. Tässä täytyy viedä se vielä astetta pidemmälle ja saada musiikki silti kuulostamaan meikäläiseltä!, Ville Virtanen kertoo.UMK19: Darude

Show'ssa esiintyy myös vuoden 2013 euroviisuvoittaja Emmelie de Forest. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


UMK:ssa valitaan Euroviisujen edustuskappale kolmesta ehdokkaasta: Release Me, Superman ja Look Away. Yle lupaa, että luvassa on ainutlaatuisia visuaalisia elementtejä ja lavasteita, jotka tukevat jokaisen UMK-kilpailukappaleen tarinaa. On herkkää rakkausteemaa, EDM-tulitusta ja kantaa ottava esitys. Esitykset nähdään sellaisina kuin ne on tarkoitus toteuttaa Euroviisulavalla Tel Avivissa 14.-18.5.2019.UMK19: Darude

Puolitoistatuntisen suoran UMK19-lähetyksen Turun Logomosta juontavat: Krista Siegfrids, Christoffer Strandberg ja Mikko Silvennoinen. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Kappaleista valitaan Suomen viisuedustuskappale lähetyksen aikana. Valinta perustuu yleisöäänien ja kutsutun kansainvälisen raadin yhteispisteisiin. Äänestää voi osoitteessa: yle.fi/umk


UMK19 Yle TV2 lauantaina 2.3. klo 20 ja 21

Katso ohjelma-ajat Telsu.fistä


Lähde: Yle

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat