Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

TV-TÄRPPI: Nämä 3 suomalaista tv-sarjaa ovat tällä hetkellä katsojien rakastamia - Vahva suositus!

Paratiisi, Kakarat ja Rehtori ovat kotimaisten tv-sarjojen kärkikastia.

20.2.2020 klo 10:00

Paratiisi

Andrés Villanueva (Serranon perhe -sarjasta tuttu Fran Perea) ja Hilkka Mäntymäki (Riitta Havukainen) ovat työkavereita ja ehkä jotain muutakin... Kuva: Yle Kuvapalvelu


Paratiisi - monisyinen rikosdraama upean Riitta Havukaisen tähdittämänä

Espanjan Aurinkorannikolle lähetetty Oulun poliisin rikostutkija Hilkka Mäntymäki (Riitta Havukainen) tutkii Fuengirolan suomalaisyhteisön rauhaa järkyttävää henkirikosta. Kotipuoleen rikostutkijaa jäävät odottamaan muistisairaudesta kärsivä aviomies Aarne (Risto Tuorila) sekä aikuinen tytär Anni (Armi Toivanen).


Hilkka sujahtaa espanjalaiseen työkulttuuriin espanjalaisten kollegoiden Andrés Villanuevan (Fran Perea) sekä Luisa Salinasin (María Romero) kanssa. Espanjan auringossa myös kuusikymppisen Hilkan henkilökohtainen elämä herää pitkän hiljaiselon jälkeen eloon, mutta ristipaine kotopuolessa asuvan muistisairaan aviomiehen kanssa on suuri. Andrès kamppailee menneisyyden haamujen kanssa.


Paratiisi Yle TV1 su klo 21.05

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Koko kausi katsottavissa Yle Areenassa


Paratiisi

Terhi Suorlahti on mainio pääosassa rehtorina, jonka käytös todellakin aihettaa myötähäpeää. Kuva: MTV3


Rehtori - riemastuttava komedia pöljähtäneestä reksistä ja työyhteisöstä

Rehtori repii työyhteisödynamiikasta ja -roolijaosta riemastuttavaa komediaa. Etenkin itse rehtori (Terhi Suorlahti), mutta myös hänen alaisensa, päätyvät mitä epätoivoisimpiin yrityksiin kalastellessaan muiden suosiota ja yrittäessään säilyttää kasvonsa.


Lopputulos on hervotonta komediaa, josta ei myötähäpeää puutu. Sarja voi saada myös näkemään opettajainhuoneet ja ylipäänsä työyhteisöt uusin silmin.


Rehtori MTV3:lla la klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Koko kausi katsottavissa mtv.fi -palvelussa


Paratiisi

Asta (Elli Melasniemi) ja Joona (Vincent Kinnunen) elävät nuoruuden huumaa, eikä oma lapsi ole vielä ajatuksissa. Yle Kuvapalvelu


Kakarat - draama vanhemmuuden ristipaineista ja ihmisenä kasvamisesta

Juuri täysi-ikäisiksi tulleet Asta (Elli Melasniemi) ja Joona (Vincent Kinnunen) ahmivat elämää kyltymättä, eivätkä malta odottaa, että pääsevät karistamaan pikkukaupungin pölyt vaatteistaan. Suunnitelmaan tulee kuitenkin muutos, kun Asta saa kuulla odottavansa vauvaa.


Sarja on kertomus myös keski-ikäisistä vanhemmista ja vanhemmuudesta ylipäätään. Astan vanhemmat (Sanna Hietala ja Kai Bäckström) toivovat uutta lasta, ja äiti käy lapsettomuushoidoissa. Joonan äiti on uranainen (Sari Havas), isällä (Mats Långbacka) on vakava alkoholiongelma.


Kakarat Yle TV2 ke klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Koko kausi katsottavissa Yle Areenassa

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat