Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Elokuvat

TV:ssä tämä superklassikko! Hercule Poirot: Idän pikajunan arvoitus -elokuva kannattaa katsoa

Agatha Christien luoma herkullinen hahmo on täällä taas. Nautinnollista tv-iltaa belgialainen mestarietsivä Hercule Poirotin seurassa!

1.4.2021 klo 7:56

Hercule Poirot: Idän pikajunan arvoitus

David Suchet esittää varmaotteisen elegantisti mestarietsivä Hercule Poirotia. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Hercule Poirot on belgialaisetsivä, joka ratkoo murhia analyyttisen tarkasti. Poirot on lähtenyt liikenteeseen, hän matkustaa maailmankuulussa Idän pikajunassa halki Euroopan.Yöllä juna jää pysähdyksiin suurten lumikinosten tukkiessa radan. Aamulla yksi matkustajista, amerikkalainen miljonääri löydetään makuuvaunustaan kuolleena. Murhatapa on ollut raaka, miljönääriä on pistetty itämaisella tikarilla kaksitoista kertaa.


Murhapaikalta löytyneiden johtolankojen, epäiltyjen henkilöiden haastattelujen sekä tiukan aivotyöskentelyn avulla Hercule Poirot pyrkii selvittämään, miten murha tapahtui, kuka murhasi ja miksi.Hercule Poirot: Idän pikajunan arvoitus

Idän pikajuna on pysähtynyt keskelle lumikinoksia, mutta onneksi mestarietsivä Hercule Poirot taitaa säähän sopivan, ja aina tyylikkään pukeutumisen. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Elokuva tihkuu eksotiikkaa, kreivittäriä, diplomaatteja ja epäilyttäviä persoonia. Oman lisänsä tuo upeat puvustukset sekä Idän pikajunan miljöö. Hercule Poirotin roolissa hurmaa taitava David Suchet.


(Murder on the Orient Express/2010)


Hercule Poirot: Idän pikajunan arvoitus (12) Yle TV1 su 04.04. klo 15.20

Katso kätevästi tv-ohjelmien esitysajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat