Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

TV:ssä: Näin syntyi "Brangelina" - Angelina Jolie ja Brad Pitt rakastuivat tämän leffan kuvauksissa

Mr. & Mrs. Smith -leffa on action-pätkä, jossa riittää toimintaa ja huumoria.

12.3.2023 klo 10:07

Mr. & Mrs. Smith

Jane Smith (Angelina Jolie) ja John Smith (Brad Pitt) ovat toisiinsa hieman kyllästyneitä kumppaneita, mutta myös ammattitappajia. Kuva: Stephen Vaughn / SMPSP TM and © 2005 by Regency Entertainment (USA), Inc. and Monarchy Enterprises S.a.r.l.Mr. & Mrs. Smith -leffassa (USA 2005) Jane ja John Smith elävät näennäisesti normaalia elämää, mutta avioliitosta on kadonnut vuosien aikana suurin kipinä.


Todellisuudessa molemmat ovat ammattitappajia, mutta kumpikaan ei tiedä toisen salaisuutta. Niinpä yllätys on melkoinen, kun molempien seuraava työtehtävä on eliminoida oma aviopuoliso.


Mr. & Mrs. Smith

Aamu voi olla yllätyksiä täynnä. Kuva: Stephen Vaughn / SMPSP TM and © 2005 by Regency Entertainment (USA), Inc. and Monarchy Enterprises S.a.r.l.


Vaikka leffassa rakkaus on väljähtymään päin, tosielämässä tilanne ei ollut todellakaan tämä, vaan päinvastoin. Angelina Jolien ja Brad Pittin suhde alkoi tämän elokuvan myötä.Näyttävä pariskunta oli lapsineen julkisuuden valokeilassa vuosikaudet ja heidän tekemisensä olivat suurennuslasin alla. Jolie ja Pitt saivat jopa lempinimen "Brangelina", ja tämän jälkeen erilaisia nimiyhdistelmiä on keksitty ja käytetty muidenkin julkkisparien yhteydessä. Nyttemmin pariskunta on eronnut.


Mr. & Mrs. Smith

Avioliitto tulikokeessa. Kuva: Stephen Vaughn / SMPSP TM and © 2005 by Regency Entertainment (USA), Inc. and Monarchy Enterprises S.a.r.l.Mr. & Mrs. Smith Sub ke 15.03. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat