Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

TV:ssä! Lumikuningatar-jääshow suorana - Jäällä mm. Kiira Korpi, Marko Anttila, Niklas Hagman...

Lumikuningatar on visuaalinen show hyvän ja pahan välisestä ikuisesta taistelusta.

1.1.2022 klo 7:00

Lumikuningatar -jääshow

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Lumikuningatar-jääshow yhdistää taitoluistelun, muodostelmaluistelun, tanssin, akrobatian ja jääkiekon sekä suomalaiset tähdet Tampereen areenalla 2.1.2022. Tarina perustuu H.C. Andersenin rakastettuun Lumikuningatar-tarinaan.Jääshowssa ovat mukana jäätanssin huippunimet, kuiten Kiira Korpi, Laura Lepistö, Susanna Rahkamo, Petri Kokko, Mila Kajas, Silja Dos Rein, Felipe Montoya, Dimitri Semyukin, Mia-Mari Sinkkonen ja muodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnity.


Jäällä nähdään myös jääkiekkoilijoita ja mukaan ovat lähteneet mm. Jenni Hiirikoski, Marko Anttila, Pekka Saravo ja Niklas Hagman. Lisäksi mukana on myös tanssijoita, show- ja freestyleluistelijoita sekä lapsiesiintyjiä. Kaiken kaikkiaan mukana on yli 50 esiintyjää.


Lumikuningatar -jääshow

Niklas Hagman sai tuntumaa tanssiin, kun hän tanssi Kia Lehmuskosken kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa.v. 2020. Kuva: KKM


Tapahtuman tuottaa Tampere-talo ja Tuomas Kantelinen Oy. Visualisoinnista ja ohjauksesta vastaavat Reija Wäre (ohjaus, koreografia), Mikki Kunttu (visualisointi), Erika Turunen (puvut), Tuomas Kantelinen (musiikki), Melissa Thompson (käsikirjoitus) ja Anu Oksanen (jääkoreografia).


Lumikuningatar -jääshow

Lumikuningatar-tarina on täynnä dramaattisia käänteitä. Kuva: Yle/Saara Salmi


Lumikuningatar -jääshow su 2.1. Yle TV2 ja Yle Areena klo 19.05

Katso lähetysaikoja Telsu.fi

Huom. Lumikuningatar-jääshow siirtyi vuodella eteenpäin koronarajoitusten vuoksi.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat