Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

TV-leffa: Ysäritykityksessä mieskarkkina Keanu Reeves ja Patrick Swayze - Myrskyn ratsastajat

Leffa on yksi edesmenneen Patrick Swayzen suurimmista roolitöistä. Mies tunnettiin myös "Suomen vävypoikana".

5.5.2023 klo 7:44

Myrskyn ratsastajat

Keanu Reeves soluttautuu Patrick Swayzen johtamaan surffarijengiin. Kuva: Sub


Leffa on vuodelta 1991 ja se on ehtaa ysäriä: vaatteet, autot, tyyli ja musiikki. Se on myös yksi Patrick Swayzen (1952-2009) tunnetuimmista rooleista.


Swayze nousi parrasvaloihin kuumana tanssinopettajana kasariklassikossa Dirty Dancing - kuuma tanssi. Demi Mooren kanssa hän teki vakuuttavaa työtä romanttisesta Ghost - näkymätön rakkaus -trillerissä. Swayzeä on tituleerattu myös "Suomen vävypojaksi", sillä hän oli naimisissa suomalaissukuisen Lisa Niemen kanssa.


Lue myös: Dirty Dancing: Patrick Swayze seksuaalisuuden herättäjänä sai teinitytöt pyörryksiinMyrskyn ratsastajat
Keanu Charles Reeves on Libanonissa syntynyt, lapsesta saakka Kanadassa asunut näyttelijä. Näyttelijän äiti on syntyjään britti ja isä havaijilais-kiinalainen. Kuva: Sub


Myrskyn ratsastajat -leffassa nuori agentti Johnny Utah (Keanu Reeves) lähetetään tutkimaan Los Angelesin rannikkokaupungissa tapahtuneita pankkiryöstöjä.


F.B.I epäilee paikallista surffarijengiä, johon Johnny soluttautuu. Hän ystävystyy surffareiden pomon Bodhin (Patrick Swayze) kanssa ja vapaa elämäntyyli aaltojen viemänä alkaa tuntua houkuttelevalta. Johnny onkin pian vaikean valinnan edessä: velvollisuus vai ystävyys?


Myrskyn ratsastajat Sub

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»