Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

TV-leffa: Epätavallinen toimintapätkä sykkii musabiitin tahtiin - Baby Driver osuu hermoon!

Baby Driver -toimintaleffassa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Pääosissa mm. Ansel Elgort, Kevin Spacey ja Jamie Foxx.

6.1.2021 klo 8:07

Baby Driver

Ansel Elgort (oik.) sai Golden Globe -ehdokkuuden Baby Driver -leffasta. Vasemmalla Lily James. Kuva: Sub


Palkittu ja kiitelty Baby Drive kertoo Baby-nimisestä nuorukaisesta (Ansel Elgort), joka maksaa vanhoja velkojaan toimimalla pakoauton kuskina ryöstökeikoilla.


Tarina menee näin: Ilmiömäinen pakokautokuski Baby elää ja ajaa oman soundtrackinsä tahtiin. Baby sulkeutuu maailmalta kuunnellen musiikkiaan kuulokkeet tiukasti päässä. Mutta kun hän tapaa kauniin tarjoilijattaren Deborahin (Lily James), kaikki muuttuu. Babyn pomo (Kevin Spacey) pakottaa nuoren miehen kuitenkin sille kuuluisalle viimeiselle keikalle, jossa kaikki ei mene aivan nuottien mukaan.


Baby Driver

Nuoret Baby ja Deborah. Kuva: Sub


Baby Driver

Baby ja pakoauto. Kuva: Sub


Baby Driver

Pankkirosvona Jamie Foxx ja rikollisliigan pomona Kevin Spacey. Kuva: Sub


Erityiseksi ja muista toimintaelokuvista poikkeavaksi Baby Driverin tekee sen musiikki. Leffan päähenkilö kuuntelee musiikkia koko ajan ja sovittaa kaikki toimensa sen tahtiin: kävelee, ajattelee ja ajaa autoa. Biisit, trilleriainekset, toiminta ja komediallisuus yhdistyvät nautittavaksi kokonaisuudeksi.


Vauhdikkaan ja mm. soundtrackistaan kehuja keränneen actionpätkän rooleissa nähdään Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jamie Foxx ja Jon Hamm.


Ohjaus: Edgar Wright, USA 2017 (113')


Baby Driver (16) Subilla ke 19.05. klo 22.35

Katso leffan ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Baby Driver
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»