Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tutut naamat! Susanna Laine, Juuso Mäkilähde ja Heikki Paasonen yhdessä uudessa tv-sarjassa!

Suorinta reittiä -uutuusohjelmassa pyritään löytämään suorin reitti eri kaupungeissa paikasta A paikkaan B.

11.6.2022 klo 7:00

Susanna Laine

Juuso Mäkilähde, Heikki Paasonen ja Susanna Laine. Kuva: Nelonen


Suorinta reittiä on uutuusohjelma, jossa kaksi joukkuetta kilpailee, kumpi pystyy kulkemaan ennalta määrätyn matkan paikasta A paikkaan B - suorinta reittiä.


Ohjelman vakiojäseninä ja joukkueiden kapteeneina toimivat Puoli seitsemän ohjelmasta, Salatut elämät -draamasarjasta ja lukuisista juontohommista tuttu Susanna Laine ja juontaja Juuso Mäkilähde.


Susanna Laine

Susanna Laine on nähty Puoli seitsemän -pestin jälkeen aktiivisesti näyttelijän ja juontajan hommissa, hänet nähtiin keväällä Farmi Suomi -juontajana. Kuva: Nelonen


Tämän kaksikon kilpailuvietti toisiaan kohtaan on kova. Laineen ja Mäkilähteen aisapareina nähdään kauden aikana joukko julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.


Jokaisessa jaksossa Laineen ja Mäkilähteen luotsaamat joukkueet kisaavat läpi kesäisten suomalaiskaupunkien. Koska tehtävä on kulkea reitit suorinta mahdollista reittiä, saattaa matkan varrella olla esteinä mm. omakotitaloja, kirjasto, suihkulähde, pensasaitoja tai vaikka kesäteatteri. Jokaisessa jaksossa kilpaillaan eri kaupungeissa, joten kilpailijoiden reiteille osuu myös erilaisia paikallisnähtävyyksiä, ihmisiä ja kesätapahtumia.


Susanna Laine

Juuso Mäkilähde on tuttu mies mm. Selviytyjät Suomi ja Suomen surkein kuski -ohjelmista. Kuva: KKM


Lopulta joukkueiden matka käydään läpi Suorinta reittiä -studiossa, jossa kummankin joukkueen suoritukset arvioidaan. Studiossa nähdään, oliko reitin suorittaminen helppoa, hauskaa, hyvin hikistä vai kaikkea tätä. Kilpailun voittaa joukkue, joka on onnistunut kulkemaan määrätyn matkan suorinta reittiä.


Suorinta reittiä alkaa Nelosella ja Ruudussa tiistaina 6.9. klo 20.

.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»