Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Tunnistitko? M/S Romantic -tähti on Putous-sarjan Yölintu - Antti Tuomas Heikkinen taitaa komiikan

Ensiesiintymisensä Putouksessa tehneellä Antti Tuomas Heikkisellä on ilouutinen M/S Romantic -faneille.

23.1.2020 klo 10:00

M/S Romantic

Isossa kuvassa Antti Tuomas Heikkinen (kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi), pikkukuvassa Putous-sketsihahmo Yölintu (kuva: MTV3).


Putouksessa ekaa kautta tekevä Antti Tuomas Heikkinen on nähty M/S Romanticissa Emppuna ja Juice-leffassa Mikko Alatalona. Mies on ollut Jussi-ehdokkaana sekä haaveillut pienenä keihäänheittäjän ja rallikartturin urasta.

-.Haaveilen niistä edelleen ja ajattelin, että jospa tämä Putous avaisi niitä ovia. Pitkämäki lopetti juuri, joten ottakaa yhteyttä, mulla on aika hyvä heittokäsi, Heikkinen heittää.


Näyttelijä kuvaa itseään henkiseksi eläkeläiseksi. Miksi?

- Mun lempiradiokanava on Yle Suomi ja sieltä erityisesti Luontoilta, Kansanradio ja Entisten nuorten sävellahja. Yritän kuitenkin olla tosi nuorekas ja cool, tässä täyttyy kuitenkin eläkeläisen tunnusmerkit.

M/S Romantic

Antti Tuomas Heikkisen Yölintu etsii kumppania tositarkoituksella, keinoina mm. soidintanssi. Kuva: MTV3


Putouksen ekassa jaksossa Heikkinen tarjoili katsojille Yölintu-sketsihahmonsa, joka onkin aikamoisen lutuinen tyyppi suloisine soidintansseineen. Mikä on ollut mielestäsi paras sketsihahmo edellisiltä kausilta?


- Birger Borg (Pirjo Lonka) on kaikkien aikojen sketsihahmo, se tippui ekana ekalta kaudelta. Tykkään Tanhupallosta (Kiti Kokkonen), se oli loistava ja Kete Rahkonen (Riku Nieminen), on siellä paljon tehty, näyttelijä listaa.


M/S Romantic

Risteilyisäntä Jocke (Hannu-Pekka Björkman) ja apulainen toivottavat Empun (Antti Tuomas Heikkinen) ja Kaiden (Antti Luusuaniemi) tervetulleiksi risteilylle. Kuva: Yle Kuvapalvelu


M/S Romanticissa Antti Tuomas Heikkisen roolihahmo viettää ikimuistoisen risteilyn yhdessä Kaiden (Antti Luusuaniemi) kanssa. Sarja oli huippusuosittu ja ansaitsi mm. neljä Kultainen Venla-palkintoa.


Onko Heikkinen saanut M/S Romanticin roolista paljon palautetta?

- Kyllä on tullut. Yleisin kysymys ihmisiltä on, että onko sun silmät parantuneet.


Lukijoille tiedoksi, että kyllä, Empun silmät ovat parantuneet. :)


Putous MTV3:lla lauantaisin klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat