Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: “Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström tippuivat monen yllätykseksi Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta.

20.9.2021 klo 10:20

Elina Gustafsson

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström elokuussa TTK:n lehdistötilaisuudessa Hotelli Kämpin sviitissä. Kuva: Suomi24 Viihde


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin dramatiikkaa, kun ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja Ansku Bergström tippuivat TTK-kisasta. Pari teki historiaa olemalla ensimmäinen same sex -pariskunta kisassa.


-Ou mai, mä olisin toivonut, että Suomen kansa olisi ollut enemmän meidän puolella, Gustafsson parkaisee heti tuloksen selvittyä.


-Mut hei, Ansku, sä hehkut, kiitos tästä matkasta, olit ihan mieletön tanssiopettaja. Siis really, tiputtiinko me oikeesti!, ex-nyrkkeilijä huudahtaa shokissa ja jatkaa:


- Oh my god, anteeksi. Mä yritin parhaani, mä tein tuplatyön tuomarit ja kansa. Olin viejä ja olin vikisijä, ja mikään ei riitä, Gustafsson heittää suorassa lähetyksessä ja liveyleisö antoi suosiotaan taputtaen ja vislaten.


Opettaja Ansku Bergström pyyhki kyyneleitään oppilaansa vieressä.


Elina Gustafsson

Elina Gustafsson on julkaissut elämäkertansa, joka kantaa nimeä "Rohkeudella Elina Gustafsson". Kuva: Suomi24 Viihde


Juontaja Vappu Pimiä kertoi, että äänestys oli ollut todella tiukka. Kollega Mikko Leppilampi heittää mahdollisuuden äänten uudelleenlaskennasta ja tarkistuksesta, kuten suuremmissakin kisoissa.


-Protesti!, Gustafsson huudahtaa.


Mutta Show must go on, ja niin se jatkui myös TTK:ssa, tosin hieman latteissa tunnelmissa, kun lopputanssi meni halailuksi ja lohduttamiseksi. Parin tiputus tuntui olevan koko TTK-jengille yllätys.


MTV jakoi Instagramissaan tippuneen parin cha chaata:Elina Gustafsson nähtiin TTK-lavalla monessa eri roolissa ja nyrkkeilijän jalat tikittivät rytmissä. Elokuussa pidetyssä lehdistötilaisuudessa Gustafsson kertoi lähdöstään TTK-kisaan näin:

- Vihdoin ja viimein on same sex -pari, me teemme historiaa ja näytämme monimuotoisuutta ja erilaista representaatiota tv:ssä prime timessä. Tämä on suuri kunnia olla ensimmäisenä, ja tehdä historiaa. I love it!


Gustafsson säväytti kisassa myös tanssin ulkopuolella. Tangon kehystarinassa hän tuli Mission impossible -hengessä helikopterilla paikalle. Kuva Gustafssonin instasta, kuva: @olotilaproductionsSuostuitko muuten siltä istumalta, kun sinua pyydettiin ohjelmaan?

- Suostuin heti, en ole koskaan haaveillut osallistumisesta TTK:hon, kun mietin, että kenen kanssa siellä oikein tanssisin. Sitten tuli soitto, että lähtisinkö tanssimaan Anskun kanssa naisen pariksi ja olin että “hell yes, totta helvetissä lähden!”, olin samantien inessä.


Elina Gustatafsson ja Ansku Bergström vahvassa tangolookissaan, kuva Gustafssonin instasta:Ennen tanssikisaa Gustafsson luotti vanhaan lihasvoimaansa.

- Täytyy sanoa, etten ole ennen kisaa pahemmin treenannut, mutta olen hyvässä kunnossa. Kyllä siitä varmaan on apua, että olen tottunut treenaamaan 19 tuntia viikossa.

- Ei tule heti instaan laitettua, jos rakko tulee jalkaan, jos oon sairaalapedissä, niin sitten voin laittaa someen.


Hyvää jatkoa ja toivottavasti tämän parin kesken tanssit vielä jatkuvat!


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»