Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Toivo Sukari pelkää intiimin kanssakäymisen vaikeutuvan, Nadja Sukari purskahtaa ilosta itkuun...

Rikkaat ja rahattomat tosi-tv-ohjelma tulee uusintana. Formaatissa kaksi perhettä vaihtaa asuntonsa, viikkobudjettinsa ja elämäntyylinsä päikseen.

27.12.2021 klo 7:00

Rikkaat ja rahattomat

Toivo Sukari on Maskun Kalustetalon sekä Ideaparkin perustaja ja suurin omistaja. Nadja Sukari on kazakstanilaissyntyinen SM-tason fitnessurheilija, kemisti ja maisteri. Kuva: Nelonen / Jori Heikkinen


Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat perheet vaihtavat elämää viikoksi. Mukana on kaksikymmentä perhettä, joista toisilla on hyvin pieni viikkobudjetti ja toisilla budjetti voi yltää jopa tuhansiin euroihin.


Ekassa jaksossa taiteilijapariskunta Fanni Maliniemi ja Jussi Jääskeläinen yhdessä 2-vuotiaan poikansa kanssa vaihtavat viikoksi paikkaa business-miljonääri Toivo Sukarin ja Nadja-vaimon kanssa.


Rikkaat ja rahattomat

Fanni Maliniemi työskentelee taiteilijana ja Jussi Jääskeläinen on työtön. Kuva: Nelonen


Maliniemen ja Jääskeläisen perhe elää arjessa säästeliäästi, heidän viikkobudjettinsa on 110 euroa. Toivo ja Nadja Sukarin arki on hyvin erilaista, heidän ei tarvitse miettiä rahaa. Sukareilla on useampi asunto ja käytössään mm. oma kokki, valmentaja ja kallis auto.

-Kun mennään ruokakauppaan, me ei katsota yhtään hintaa vaan sitä, mikä on hyvää ja mitä me halutaan. Sitä ruokaa me ostetaan.

-Asuntoja meillä on monta. Täällä Turussa asutaan tällä hetkellä eniten, sitten on Kustavin kesäpaikka ja seuraava asunto on Espanjassa. Me ollaan aina matkalla, ei koskaan kotona, Toivo Sukari kertoo.


Rikkaat ja rahattomat

Sukareilla ei ole henkilökohtaista kokkia käytössä viikon "köyhäilyn" aikana. Kuva: Nelonen


Nyt Sukarit asettuvat asumaan toisen perheen vaatimattomiin oloihin ja joutuvat tulemaan toimeen 110 euron viikkobudjetilla.

-Ensivaikutelma on positiivinen. Kodissa on lämmin henki ja sen aistii. Sänky olisi kyllä vaihdon tarpeessa. Se on liian pehmeä, jopa epäterveellinen. Rakastelu on vähän huonoa pehmoisessa sängyssä, Toivo Sukari analysoi.


Viikon kuluttua pariskuntien on aika palata takaisin omiin koteihinsa. Nadja Sukari on niin huojentunut kotiin paluustaan, että purskahtaa itkuun. Pariskuntien on myös aika tavata toisensa.


Rikkaat ja rahattomat uusinnat Herolla. Sukarien jakso tulee ulos ti 28.12. klo 17

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»